Супер храни за отслабване в диетата ви

Ако искате да отслабнете, можете да следвате диета, която ви предлага всички витамини и минерали, които са ви необходими. Нека видим кои са тези супер храни и как ще ни помогнат, за да е по- ефективна диетата ни.

otslabvane-bez-glad

ДОМАТИ. Това е супер храна, която ни помага да отслабнем и да се чувстваме добре в тялото си, тъй като е нискокалоричен, богат на витамини А и С, както и на антиоксиданти. Може да ядете домата суров на салата или печен на скара с малко пармезан.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

СЬОМГА. Тази риба е богата на омега- 3, протеини, калций и витамини В и Д. Сьомгата става идеална на скара, на фурна или задушена. Идеална храна за отслабване – държи ни дълго време сити.

ЗЕЛЕН ЧАЙ. Ускорява метаболизма и е много богат на антиоксиданти. Без значение как го пиете, студен или горещ, ще ви помогне да топите мазнините по- бързо.

БРОКОЛИ. Тази супер храна е много богата на фибри, фолиева киселина, желязо, витамин А и витамин С. Съдържа brokoli-dietaвещества, които ще ви помогнат да се пречистите тялото си.

ЯБЪЛКИ. Яденето на ябълка преди всяко хранене ще ви помогне да отслабнете. Тази супер храна съдържа пектин и фибра, така че ще се чувствате сити дълго време.

ОРЕХИ. Източник на протеини, полезни мазнини и фибри. Заедно с бадемите и лешниците са супер храни за отслабване. Разбира се, без да се тъпчете с тях.

ОВЕС. Много е богат на фибри и много засища. Така овесът сваля холестерола и намалява теглото. Може да го ядете сутрин на закуска или да го добавяте към други ястия като пълнеж.

ПИЛЕШКО. Богато е на полезни протеини и малко въглехидрати, което ви помага да активирате метаболизма, така че да отслабнете, особено в зоната на корема. Може да го ядете печено или на скара, заедно със зелена салата.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Супер храни за отслабване в диетата ви"

  1. plenty of fish dating site   17.11.2019 at 19:03

    Thank you a bunch for sharing this with all people you actually know
    what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice
    from my site =). We could have a hyperlink trade agreement among us

    Отговор
  2. coconut oil   17.12.2019 at 0:17

    I constantly spent my half an hour to read this website’s content every
    day along with a mug of coffee.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *