7- дневна диета със супа

dieta-sas-supa-7-dni

Вълшебната супа е рецепта създадена през 1988 г. в болница в САЩ. Първоначално, супата била предназначена за пациенти с кардиологични проблеми и затлъстяване , които трябвало да свалят килограми преди да се подложат на хирургическа операция. През годините обаче супата много се популяризирала и започнала да се използва за бързо отслабване.

Диетата се състои от хранителен план за 7 дни, в които тялото ни се пречиства от токсините и всички излишни вещества. Когато приключите диетата, ще сте в много по- добро здравословно състояние, ще се чувствате много добре. Храненето през тези 7 дни се базира на консумацията на зеленчуци, плодове, месо и супа.

Вълшебната супа се състои от зеленчуци, като зеле, които освен че засищат добре, помага за ускоряването на метаболизма, което води до по- лесно отслабване. В диетата не се включват брашно, мазнини, захар, поради което тялото ни е принудено да забърза метаболизма и да използва енергийните си резерви под формата на мазнини.

Диетата с вълшебната супа не бива да се удължава повече от указаните 7 дни, защото е нискокалорична и ако се удължи прекалено много може да се появи дефицит на вещества.

След тази диета за отслабване се старайте да продължите да се храните здравословно и балансирано. Така ще поддържате теглото си, за да не си връщате обратно свалените килограми.

Ако страдате от бъбречна недостатъчност или диабет, по- добре не правете диетата.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

banani-zatlastqvane

 

ДИЕТИЧНО МЕНЮ ЗА 7 ДНИ

Ден 1: Изяжте няколко порции плодове, най- вече такива, богати на вода, като ананас, диня, пъпеш и др.
Ден 2: Яжте пресни, сурови зеленчуци. Не консумирайте боб, царевица, грах. Може да приготвите и варени зеленчуци. Не забравяйте да пиете вода.
Ден 3: Яжте плодове и зеленчуци, без картофи и банани.
Ден 4: Изяжте 8 банана и 6 чаши обезмаслено мляко.
Ден 5: Изяжте 2- 3 малки порции месо и 6 домата. Месото трябва да се свали или изпече, а доматите могат да са сурови или варени. Не забравяйте да пиете вода.
Ден 6: Изяжте 2- 3 порции месо и допълнете със зелени зеленчуци, може и сготвени.
Ден 7: Може да изядете до 3 порции пълнозърнест ориз, пригответе плодови или зеленчукови шейкове.

Чрез тази диета можете да свалите до 5 кг.

РЕЦЕПТА ЗА „ВЪЛШЕБНАТА“ СУПА

Съставки:

– 3 глави бял лук
– 1 зелена чушка
– 1 зелка
– 1 връзка целина
– 2 моркова
– Сол на вкус
– Натурални подправки

Яжте супата по няколко пъти на ден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *