Слави счупи рекорда на Лили Иванова в „Арена Армеец“

slavi-kontsert

Слави Трифонов успя да бие рекорда на Лили Иванова за най- голяма публика в зала „Арена Армеец“. Шоуменът и Ку- ку бенд събраха 17 000 души на големия си концерт в събота. До този момент рекордът се държеше от Лили Иванова с 15 000 души.

Билетите за концерта на Слави и Ку- ку бенд бяха разпродадени за отрицателно време – още през януари. Това беше първото голямо шоу на компанията от няколко години насам. На сцената заедно с бенда и Слави пяха Крисия, Софи Маринова, бившите певици на групата Нели Петкова и Деси Добрева. Като гост- музиканти се изявиха още бивши членове на Ку- ку бенд: Лили Йончева, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, и др.

slavi-koncert

Шоуто продължи цели 3 часа. Публиката извика Слави и компания няколко пъти на бис.

Алекс Раева така и не се появи на концерта на бившите си колеги, въпреки че е била поканена. Певицата отказала под претекст, че има участие в Испания. Слави не скри разочарованието си от отношението на Алекс, с която имаха и интимна връзка няколко години.

Слави Трифонов и Ку- ку бенд в Арена Армеец. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/zdikKJghY9E

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Слави счупи рекорда на Лили Иванова в „Арена Армеец“"

  1. Вътрешен човек   28.04.2015 at 13:20

    Хора, стига глупости! Първо рекордът не се държи от Лили, а от Red Hot и не е 15 000, а над 17-18 000. Освен това ако сте малко в час с тази зала, лесно ще видите, че на този концерт няма как да е имало повече от 15 000. От терена бяха заградени около 20%, които не се използваха. На концертът на Цеца мината година дори имаше повече…стига глупости и ПР 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *