Рачков и Мария Игнатова спряха халтурите

Мария Игнатова и Димитър Рачков
Мария Игнатова и Димитър Рачков

Най-одумваната телевизионна двойка – Мария Игнатова и Димитър Рачков, вече отказват да водят частни партита и рядко приемат оферти да забавляват гостите на някой частен купон, разкриха самите те по време на гостуването си в предаването „Всяка неделя“.

На актьорите, които досега прибираха общо 6 хилядарки, им е писнало псевдобогаташи да ги унижават, карайки ги да се превъплъщават в различни герои от популярните им скечове. Гостите на подобни светски партита изобщо не обръщали внимание на Марчето и Жоро Бекъма и гледали пренебрежително на актьорските им изпълнения. Не искаме да общуваме с неприятни хора.

Рачков и Игнатова мечтаят да имат повече време един за друг
Рачков и Игнатова мечтаят да имат повече време един за друг

Имали сме такива участия, престрували сме се… По тези частни партита има доста високомерни хора и никога повече на всяка цена няма да приемаме подобни предложения“, оплака се Митко Рачков. Доскоро артистичната двойка бе сред най-желаните водещи, изпреварвайки по хонорари и участия колегите си Краси Радков, Виктор Калев и Зуека.

Според Мария халтурите им по нощни заведения и конкурси вредят на техните отношения. Затова Господарката ма ефира била категорична, че повече няма да приема подобни оферти, фирмата на продуцента им Магърдич Халваджиян предлагала екранния тандем в комплект като изпълнители на скечове и като конферансиета, затова доскоро Митко и Мария не отказвали нито една оферта.

След разговор с шефа си те поставили ултиматум и заявили, че кракът им няма да стъпи повече на парвенюшки сбирки с високомерна публика.

От няколко години Рачков е звездата с най-високо заплащане в ефира на Нова телевизия. Звездата на „Господари на ефира“ прибира около 15 бона на месец от заплата, хонорари в тв реклами и различни халтури.

Ако прибавим и хонорара на Мария като водеща на сатиричното шоу и на други предавания, продуцирани от арменския клан Халваджиян, ще се види, че артистичната двойка отдавна си е надвила на масрафа и прибира месечно поне 25 хилядарки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/VE56bNq35HI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *