Първа снимка! Вижте Емануела с новото й гадже:

emanuela

Емануела за първи път пусна снимка с новото си гадже Мартин Николов – Елвиса. Двамата са заедно от няколко месеца, но едва сега направиха отношенията си публични.

Елвиса в момента се развежда със съпругата си и усилено се говори, че пръст в раздялата има фолк певицата. Той обаче я защитава, като твърди, че отношенията в семейството му били влошени преди нейната поява и когато се запознали, вече бил в развод. Николов има дъщеря на 9 години, която остава да живее с майката.

Елвиса е сред най- известните родни покер играчи. Преди няколко месеца той спечели 70 бона от голям турнир. Има и собствен бизнес – съдружник е в един от най- оборотните столични ресторанти „Джанъм“.

Емануела и Мартин

Родителите му са много известни и заможни. Майката е нотариус Мариета Николова. Бащата е Петко Николов – шеф на КЗК.

Наскоро влюбените гълъбчета отлетяха до Рим за романтична ваканция. А и за да може Емануела да напълни гардероба си в маркови дрешки, които да показва във Вип Брадър след една седмица.

Фолк певицата влиза в риалити шоуто като гост- звезда за 3 седмици. Не е ясно само как гаджето й ще понесе поредната порция провокации, с които ще се сблъска Емануела в къщата. Със сигурност отново ще се окаже замесена в някоя любовна интрига, което няма да се хареса на Елвиса отвън.

33- годишният бизнесмен се очертава като голям ревнивец. Той вече вдигал телефона на певицата и щателно разпитвал кой и за какво я търси, ако чуел мъжки глас. Не обичал в негово присъствие да се говори и за бившите й гаджета, особено за Димитър Динев, от когото Емануела има син. Покерджията всячески обсебвал певицата, която обаче е известна със своеволния си характер.

Фолк певицата ще има да се справя и с друг сериозен проблем – отношението на родителите на Мартин към нея. Той не им позволявал и дума да обелят за новата му изгора, но те път категорично отказвали да я приемат.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Първа снимка! Вижте Емануела с новото й гадже:"

  1. t.co   30.08.2021 at 5:43

    Greetings, I believe your web site could possibly be having web browser compatibility issues.
    When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.

    I merely wanted to give you a quick heads up! Other than that,
    excellent website!

    Отговор
  2. tinyurl.com   04.09.2021 at 17:12

    Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering if you
    knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
    I’m using the same blog platform as yours and I’m having
    trouble finding one? Thanks a lot!

    Отговор
  3. j.mp   05.09.2021 at 13:21

    These are actually impressive ideas in about blogging. You have touched some good
    factors here. Any way keep up wrinting.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *