Новата „Мис Плеймейт“ призна за връзката си с Криско – Видео:

asia-4

Новата „Мис Плеймейт“ е напълно естествена! Победителката Ася Капчикова няма никакви корекции по тялото си, с изключение на една: хиалурон в устните.

Бюстът на 24- годишната танцьорка е напълно естествен. Освен това, Ася няма никакво намерение да го коригира. Красавицата подари ваучера си за 10 000 лева от д-р Енчев на жена, претърпяла двойна мастектомия.

asia-krisko

Капчикова разкри и как се е променило отношението към нея след победата. Преди финала, с другите участнички в конкурса се били сприятелили, но веднага след като грабнала титлата, започнали да й говорят зад гърба.

Ася се изпусна и за отношенията си с Криско. Милен Цветков я притисна с въпроси и Капчикова без да иска потвърди, че има връзка с рапъра, но предпочитали да не я афишират много, за да не дразнят фенките му.

Новата Мис плеймейт спечели покана за легендарното парти на Хю Хефнър в имението на „Плейбой“. Така Ася ще е първата българка, присъствала на светско събитие от подобен мащаб.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Новата „Мис Плеймейт“ призна за връзката си с Криско – Видео:"

  1. t.co   29.08.2021 at 19:59

    I every time used to read paragraph in news papers but now as I
    am a user of net thus from now I am using
    net for posts, thanks to web.

    Отговор
  2. bit.ly   03.09.2021 at 8:33

    Hi to every body, it’s my first go to see of this web site; this web site carries awesome and really excellent information designed
    for visitors.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *