Ето кой ще участва във „Вип брадър“ 2016 и кой ще гушне най- големият хонорар:

vip-bradar-2016

Вече са ясни първите участници в тазгодишното издание на „Вип Брадър“. Ето кои са те:

„Ловецът на бежанци“ Динко Вълев от Ямбол ще е сред най- интересните персонажи тази година. Продуцентите се надяват той да е и скритото им оръжие за трупане на рейтинг. Динко ще прибере и най- големият хонорар – 100 000 лева.

Тази година „Вип брадър“ буквално е минирал кухнята. Двама от най- известните родни кулинари се очаква да кръстосат черпаци в нея. Единият е Ути Бъчваров, който също ще прибере 100 бона. Другият – Иван Звездев. Вторият обаче още не е подписал договора си, така че може да го смени шеф Петров, който е известен скандалджия.

dinko-ot-yambol

Сашка Васева пък най- после се реши да влезе в сеирджийското шоу. Всяка година името й се спряга за участие, но този път изглежда, че наистина ще се случи.

Прага ще прекрачи и друга нейна наборка и колежка – фолк певицата Рени. След като се прибра от Израел и се разведе, тя се опитва да възкреси кариерата си и се надява това да се случи покрай „Вип брадър“.

Бившата тв водеща Миглена Ангелова също се нареди сред звездите в шоуто. Издействала си и много тлъст хонорар – 60 000 лева. От дълги години Ангелова се опитва да се завърне на екран, но все не й се отдава. Явно е решила да го направи чрез участие в риалити шоу.

Най- голямата звезда този сезон ще е Силвия Кацарова, която ще влезе заедно с дъщеря си Теди.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ето кой ще участва във „Вип брадър“ 2016 и кой ще гушне най- големият хонорар:"

  1. when coconut oil   25.11.2019 at 8:03

    Marvelous, what a website it is! This webpage presents valuable data to us, keep it up.

    Отговор
  2. ps4 games   07.12.2019 at 9:10

    I think this is one of the most important info for me.
    And i’m glad reading your article. But want to statement on some basic issues, The website style is perfect, the articles is truly excellent :
    D. Excellent job, cheers

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *