Цеци Красимирова: Искам второ дете!

ceci-krasimirova-1

Цеци Красимирова се чувства готова да роди още едно дете. Манекенката има сериозна връзка с богат американец от няколко години, като двамата живеят в Барселона.

Цеци ражда дъщеря си Джудит, когато е едва на 18 години. Момичето вече е на 17, така че Красимирова заяви, че вече е готова за второ дете. Манекенката има и подходящия кандидат- баща.

Заедно с Джудит живеят от няколко години в Барселона. Дъщерята на Цеци догодина завършва гимназия за сценични кадри там със специалност грим. От снимки във фейсбук прави впечатление, че Джудит е и много красива, също като майка си.

Джудит, 17- годишната дъщеря на Цеци
Джудит, 17- годишната дъщеря на Цеци

Пред Сашо Диков, манекенката заяви, че вече не желае да се връща към спомена за убийството на Косьо Самоковеца през 2003 в Холандия. Манекенката оцеля на косъм, след като куршумът, който убива висаджията, навлиза в главата й и остава заклещен на милиметри от мозъка и сънната артерия. Цеци е едва на 21 години.

Манекенката сменя няколко болници, докато се намери екип, който да се наеме да извади куршума. Следват няколко операции за възстановяване. Психическите последици от фаталната случка обаче продължават години наред. Цеци Красимирова отрече широко тиражираната версия, че има изкуствено око. Дори заяви, че не са правени никакви пластики по лицето й.

Бурното минало на манекенката и досега й носи негативи. Цеци кандидатства отдавна за виза за САЩ, но името й фигурира в черен списък, заради контактите й с родни мафиоти.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Цеци Красимирова: Искам второ дете!"

  1. coconut oil health benefits   29.10.2019 at 14:30

    What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped
    me out loads. I am hoping to contribute & aid other users like its helped me.

    Great job.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *