Бременната Емилия се снима по Бански! ВИЖ ТУК:

emilia-4

Бременната Емилия удиви феновете си със снимка по бански! Въпреки голямото си коремче вече, фолк дивата доказа, че е все така красива и сексапилна.

Емилия позира в профил, за да покаже колко е пораснало коремчето й. Въпреки напредналата си бременност обаче, певицата е с все така слаби и стройни крака.

Половинката на Коко Динев излезе в майчинство преди два месеца и загърби участията на живо. Емилия обаче продължава да изненадва почитателите си с нови клипове и снимки като тази.

emilia-korem-1

Засега фолк дивата не е разкрила какъв пол ще е второто й дете от Коко Динев. Говори се, че бебчето ще е момиче, но Емилия не коментира засега въпроса.

Певицата и Коко Динев имат син на 8 години – Иван. През годините Емилия много искала да стане отново майка, но все не настъпвал подходящия момент.

Фолк дивата и сега забременя в доста труден период от живота си. От година и половина Емилия се бореше с пристъпи на паника, заради които приемаше и антидепресанти. Въпреки това, успя да забременее почти веднага, след като с Коко Динев решили отново да опитат.

Щом научила, че чака дете, фолк певицата спряла антидепресантите и като по чудо се справил с психологическия си проблем.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бременната Емилия се снима по Бански! ВИЖ ТУК:"

  1. Анонимен   01.09.2016 at 13:50

    Това не е тя.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *