С порно клипчета рекламирала секс уменията си арестуваната сводница Ралица Любенова!

Ралица Любенова

Манекенката Ралица Любенова, която бе арестувана заедно с боса на модна агенция „Еф Ейч Уан“ Росен Чолов за склоняване към проституция, е задължавала новопостъпилите във ВИП бардака момичета да се снимат чисто голи в предизвикателни пози, за да разпраща фотографиите им на редовни клиенти.

При обиск в дома на 23-годишната брюнетка от Русе ченгетата са открили порнографски снимки на над 20 красавици, както и порно клипове на три манекенки, „фотосите са брутални – на почти всички снимки млади момичета позират „по организъм“ с вибратори и с други порно атрибути. И трите секс клипчета са идентични – манекенки се самозадоволяват и пъшкат сластно“, разкрива столичен антимафиот.

Росен Чолов

Самата Ралица Любенова, която също проституира и според нейни колежки от „Еф Ейч Уан“ е най-оборотната жрица във вип бардака на Росен Чолов, си е направила половин дузина „мръсни“ филмчета с които рекламира креватните си умения пред заможни чуждестранни клиенти. Разследващи твърдят, че клиповете с хард изпълненията на дългокраката хубавица и нейни колежки са предназначени основно за „арабския“ пазар – няколко пъти в годината Ралица Любенова и други красавици пътували до Дубай и Катар, където обслужвали тамошни топ богаташи.

Сдобихме се с един от „рекламните клипове“ на топ сводницата и жрица на любовта. Видеото е заснето преди 2 години, а миналата есен се появи за кратко в американски порно сайт, но само часове по-късно изчезна. Въпреки това българи съумяха да копират и запазят кадрите с мастурбиращата Ралица и секс клипът бе качен на сайта на българското кеч общество, където престоя цяла седмица, преди да бъде изтрит.

В рекламния клип Ралица Любенова показва всичките си дадености

Порното на топ сводницата е с продължителност малко над 5 минути – време напълно достатъчно за чувствената брюнетка да се докара сама до оргазъм. В клипчето палавата Ралица се е разкрачила перверзно в леглото и без свян мастурбира пред очите на незнайния оператор.

На финала представящата се за манекенка ВИП жрица и топ сводница в бардака на Росен Чолов свършва толкова бурно, че в екстаза си захапва възглавницата.

Преди година, когато видеото бе пуснато в интернет за кратко, Ралица Любенова обясняваше на приятели и познати, че клипчето е заснето от нейно гадже на собствения й телефон.

За беда мобилният апарат с „домашното“ порно бил откраднат в заведение, а злосторникът разпространил видеото в нета.

Познавачи на задкулисието в модния бранш обаче поставят под съмнение думите на задържаната за сводничество хубавица.

„Ралица има няколко порно клипа, с които рекламира и демонстрира уменията си – на един показва как прави френска любов, на друг – анален секс, има и видео с друго момиче. Тя е разкрепостена и изпълнява дори най-перверзните желания на клиентите, затова е най-оборотната жрица в секс империята на Росен Чолов категорични са манекенки от други модни агенции.

Според думите им, чернокосата красавица от Русе е започнала работа като елитна компаньонка още преди да навърши пълнолетие.

„Появи се във „Визаж“ през 2007-а, когато беше само на 17. После модната агенция на Жени Калканджиева се разтури и се преименува на „Еф Ейч Уан“, а Ралица бе едно от най-лансираните лица на модната агенция“, спомнят си първите стъпки към моралният упадък на прелестната русенка паметливи свидетели на дейността на сикаджията Росен Чолов.

В полза на думите им красноречиво говорят еротичните снимки от 2007 г., с които 17-годишната тогава Ралица привлича вниманието на босовете на „Визаж“. Тийнейджърката от Русе качва предизвикателни и разголени свои снимки в сайт за мода и скоро след това се озовава в София.

Преди около година Ралица Любенова е назначена за букер в модната агенция на Росен Чолов – Чолата, след като предшественичката й Диана напуска работа, уплашена от зачестилите акции на МВР срещу мастити сутеньори.

На книга Ралица отговаря за набирането на манекенките и уреждането на ангажиментите им. В „Еф Ейч Уан“ ролята на палавата брюнетка е да изпраща на адреси на богати клиенти ВИП компаньонките. Според Специализираната прокуратура 23-годишната Ралица е склонила към проституция 16 момичета по заповед на началника си Росен Чолов.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "С порно клипчета рекламирала секс уменията си арестуваната сводница Ралица Любенова!"

  1. Vseznaiko   30.03.2013 at 15:46

    СКАНДАЛНОТО ВИДЕО С РАЛИЦА ЛЮБЕНОВА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:
    h t t p://w w w.xvideos.com/video3627524/bulgarian_girl_mastrubate_-_ralitza_liubnova_ot_ruse
    Само си премахнете интервалите в линка… Приятно гледане! 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *