Радо Прашката ще снима филм за … Ванга

Радо Прашката

Най-известният петричанин Радо Прашката заедно с майка си ще се снимат във филм за живота и делото на пророчицата баба Ванга.

Естествено Прашката няма да играе баба Ванга, нито ще се разхожда гол, просто той ще бъде сред статистите на руския филм. Руснаците са планирали да заснемат 10 серии. В този филм нашата звезда Радослав Стоянов – Радо Прашката, бивш участник в Big Brother и стриптийзьор, ще участва като статист- един от клиентите на петричката врачка.

Кастът за филма се провел в Петрич и селата Кърналово, Дреново и Яково. като целта на продуцентите и сценаристите на филма била, хората да са носители на автентичните физиономии за този край, като на ден се явявали между 20 и 30 кандидати.

Ванга

Но още не били запълнили необходимата бройка, която била от 300 статисти. Сериалът освен в Петрич, ще бъде сниман и в Яково, Петричко, и в Софийска област, и в Русия.

С нетърпение очакваме да видим какво ще направят братушките и ние само можем да съжаляваме, че на никой от нашите продуценти не му е хрумнала подобна идея! А баба Ванга е позната и призната по цял свят и спокойно можеше този сериал да бъде продаден и навън в чужбина!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YwqGb_m0hEA

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Радо Прашката ще снима филм за … Ванга"

  1. А   23.09.2012 at 17:34

    А,ЧЕ ТО ТАЯ ПИШКА ,КОЛКОТО ЗЪРНАТА НА ЗЛАТКА?!!

    Отговор
  2. дракон   19.10.2012 at 13:27

    Бабо Ванге ще се гаврят с твойта памет !
    Тоя Шишарката с голия пищол ли ще го снимат!!!
    И с Хитлер ще те срещат! Аз ако съм Петричанин ще ги пратя не знам къде ама нейсе народа беден за пара дупе дава ! Достойнство де си ти, нямате всичко е пари!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *