Радина Кърджилова в порно сцени на 17 години! Виж тук:

Радина Кърджилова в порно сцена със звездата на френското кино Арно Бинар

  Радина Кърджилова се снима в гореща секссцена на крехката възраст от 17 години, на която би завидяла силно всяка порно актриса. Успяхме да се сдобием с уникалните кадри. Те са от филма „Последният бей на Бал-каните“, в който красавицата развява чисто голото си тяло и демонстрира горещ секс пред камерата.

В продължение на минута и половина голата Радина пъшка страстно, отпуска главата си в пристъп на оргазъм и върти изкусно ханша си.

Детайлните интимности са заснети през 2004 година, когато Радина е едва на 17 години и според закона е непълнолетна.

Редица законодателни уредби, като например германската, напълно забраняват във филмовото производство да се допускат сцени със сексуални актове с непълнолетни независимо от съгласието на участващите лица.

В лентата „Последният бей на Балканите“, която е копродукция между Франция, Испания, Гърция и България, Радина играе ролята на кабаретната певица Надире. По време на снимките актрисата си партнира със звездата на френското кино Арно Бинар. За голите сцени, които биха могли да възбудят въображението и на най-големия пуритан, Радина взела хонорар от 800 лева. Лентата е създадена по едноименния роман на известния по цял свят турски писател Некато Кумали.

Историята се разказва за потомък на богаташки род, израстнал при разпадането на Османската империя. Макар и роден да е господар, Зюлфикар прекарва своите дните без армия, без земя и без да има истинска любов до себе си. Патрик Сандрен е продуцент на сериала. Той стои и зад „Изток-Запад“ и „Версенжеторикс“, правени у нас. Сюжетът обхваща най-бурния и кървав половин век от историята на Балканите – от войните за освобождение от Османската империя през Балканските войни до двете световни. Разделен е на четири епизода с обща дължина 360 минути. Освен Радина Кърджилова в лентата се изявяват най-известните и даровити български актьори като Николай Урумов, Андрей Слабаков, Мария Кавар-джикова и Чочо Попйорданов.

Филмът определено си струва според киноманите, тъй като в най-популярния сайт за кино и телевизия – IMDb, е със завидно висок рейтинг – 7,8 от максимални 10. Заснет е в София, основно в изтърбушена фабрика в Княжево, през 2004 година.

Въпреки, че на сцената пъшка и се гърчи от удоволствие досущ като опитна еротична актриса и показва голото си тяло, към днешна дата Радина Кърджилова е категорична, че не приема голотата на екран. Явно забравила ролята си в „Последния бей на Балканите“, в интервю преди близо година красавицата убедено обяснява:

„Голотата на сцена и на екран е нещо, което не приемам. Смятам, голота ми да я вижда единствено мъжът до мен“.

За да се въплъти перфектно в ролята на певица със съмнителен морал, изненадващо й помага майката на тогавашното й гадже. Радина осем години е приятелка на Стефан Иванов, който е син на двама големи български актьори – Петя Силянова и Иван Иванов. „Стигнах до сцената едва седемнайсетгодишна, и то напълно случайно. Случи се при филма „Последният бей на Балканите“. Със Стефан Иванов бяхме тогава гаджета. Той е син на големите звезди Петя Силянова и Иван Иванов, и практически Петя беше моята първа учителка. Тя е невероятен човек. Веднага ми обясни как да се държа на сцената, какви дрехи да облека. От филма се запалих по тази професия и кандидатствах в НАТФИЗ, въпреки че баща ми имаше други планове за мен. Обаче, така се развиха нещата, че успях да вляза от раз, иначе естествено щях да се пробвам втори път – споделя относно участието си в международната лента актрисата.

Това изобщо не е единственият път, когато се показва както майка я е родила пред камерата. До ден днешен в най-популярните форуми в България се публикуват скандалните любителски голи снимки, на които Радина Кърджилова се вихри гола, с бутилка алкохол между гърдите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Радина Кърджилова в порно сцени на 17 години! Виж тук:"

  1. http://t.co/ODsWGNZitG   31.08.2021 at 11:53

    Pretty portion of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to claim that I acquire in fact loved account
    your blog posts. Any way I will be subscribing in your feeds or even I achievement you get entry to persistently quickly.

    Отговор
  2. are ps4 games   25.10.2021 at 20:25

    What’s up to all, for the reason that I am genuinely keen of reading
    this webpage’s post to be updated regularly.
    It carries pleasant data.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *