Преслава бясна на Бирмата! Подарил й крадена огърлица, обявена за международно издирване

Преслава

  Гротесков скандал, рядко срещан по родните географски ширини, е белязал, този път уж за последно, края на и без друго обречената любовна връзка – тази между Преслава и пернишкия й любовник Георги Станоев – Малката Бирма. Драката между доскоро влюбените млади хора започнала заради ревност за няма нищо, придобила криминален сюжет и приключила с цената на приблизително 500 хиляди лева, че и отгоре…

Как започнало всичко? Една нощ наскоро, докато личната му фолкпевица блажено сънувала, милионерът от Перник, син на местните велможи Евлоги и Лидия Станоеви, избухнал от ревност. Мобилният телефон на звездата го събудил по малките часове. Съобщения, изпратени от небезизвестен баровец от Велико Търново, подпалили среднощен скандал между двойката. Боляринът бил клиент на Преслава.

Бирмата с майка си

Но не от тези, за които си помислихте – просто често я ангажирал за участия в заведението си под Царевец.

Ревнивецът Георги Станоев обаче отказал да приема оправдания от сорта, че есемесът е работен и е в името на финансовото й благосъстояние. Ако се вярва на клюката, Бирмата толкова подпалил чивиите, че изгонил паинерката по нощите от къщата си в столичния кв. „Витоша“, в която се разиграла семейната разправия.

Следващите няколко дни Преслава, без да подозира какво я очаква, задълбочила скандала. Все още бясна на ревнивия си любовник, певицата го заподозряла, че й подарява бижута ментета.

Усъмнила се, че я мами, когато от интернет се осведомила за стойността на последния му армаган – изключително красива огърлица на „Булгари“, чиято цена в магазин била около 120 хил. евро.

Колежките на добричлийката още повече я подкокоросали, че Бирмата й подхвърля фалшификати, понеже не бил чак такъв паралия, че да си позволи толкова скъпоценен накит.

Водена от своята мнителност, изпълнителка на „Лудата дойде“ свалила украшението от гърдите си и го отнесла в столичен бижутериен магазин с надеждата в него да установят оригинал или фалшификат е то. Там Преслава преживяла истински шок, когато бижутерът установил, че допреди часове на врата и е висяла… крадена огърлица.

Чрез уникалния сериен номер, гравиран върху бижуто именно с цел лесна проследяемост, станало ясно, че е било закупено в чужбина с крадена кредитна карта, собственост на английски гражданин.

Струващото четвърт милион лева дамско украшение било внесено нелегално в страната, след което препродадено на Малката Бирма. Станоев се изръсил „само“ с 10 хил. евро.

Певицата била на косъм да изгуби съзнание, когато бижутерът я предупредил, че я заплашва близка среща с органите на реда, тъй като колието било обявено за международно издирване. Каква е в момента съдбата на Преславиното труфило, само може да се гадае, понеже следите му се губят, след като напуснала магазина.

Подозрително обаче реагирал Малката Бирма на цялото разследване, което звездата на „Пайнер“ предприела за „Булгари“-то. Перничанинът, щедро обсипвал любимата си със скъпи дарове бижута, часовници и една камара глезотии, си поискал всичките обратно.

По груби изчисления младият баровец иззел от Преслава вещи за поне 500 хиляди лева. Не се посрамил дори да пребърка гардероба й и да събере всички дрехи и тоалети, платени от него, одумват селските панаири между бившите любовници из чалга средите.

За да не му остане длъжна, Преслава вървяла с високоговорител и където свари, клеветяла Бирмата „какъв циганин е“, че да си вземе подаръците. В обкръжението й пък се усъмнили, че бившият й любовник се наплашил да не би и останалите подарени бижута да са извън закона и побързал да вземе навреме мерки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *