Нана и съпругът й Джон празнуват Свети Валентин в Истанбул

Нана и английският й съпруг Джонатан всяка година пътуват до някоя екзотична дестинация.

  Въпреки че туморните огнища в тялото й не са потушени и лекарите не смеят да дадат надежди за тоталното й изцеление. Нана не се предава и не губи присъствие на духа. Тя продължава да живее на бързи обороти, сякаш й няма нищо.

Вместо да се вайка, че й предстоят скъпоструващи химиотерапии и евентуална нова операция, водещата се е отдала на развлечения и приятни емоции. Друг на нейно място щеше отдавна да се е побъркал от мрачните мисли в главата си.

В началото на тази седмица Нана стегна куфарите си и отлетя за Истанбул. Турският мегаполис отдавна е известен у нас с модерната си клиника за лечение на онкозаболявания и мнозина наши сънародници я посещават с надеждата да преборят рака.

Нана със синът си

Звездата от „Съдебен спор“ обаче нямаше никакво намерение да се размотава по болници и лекари. Тя замина за големия град като обикновена туристка.

Нана разгледа Истанбул и забележителностите му с двамата си любими мъже – англичанина Джонатан, който наскоро чукна 56 години, и невръстния им наследник Джейсън. Съпрузите отдавна имат традиция в началото на всяка година да си организират пътешествие до някоя чужда държава. През 2012 заминаха на почивка чак в далечна Ямайка, а след като се върнаха, щастливата Нана надълго и нашироко се хвалеше от малкия екран колко добре си е изкарала. За нещастие само броени седмици по-късно лекарите й поставиха диагноза рак и блондинката започна най-тежката битка в живота си – със смъртта. Това е и причината сега Джона-тан да не я заведе твърде далеч в чужбина.

Заможният англичанин може да си позволи екскурзия до всяка точка на планетата, но болната водеща няма достатъчно сили за дълго пътуване. А и почивката й този път нямаше как да продължи повече от 3-4 дни. Още този петък Нана имаше насрочена поредна процедура от изключително тежкия курс по химиотерапия при специалистите от Военномедицинска академия.

Преди обаче да влезе отново в клиника, Нана пожела да се наслади пълноценно на екскурзията до Истанбул и да посрещне празника на влюбените Свети Валентин в ориенталската магия на града и в компанията на мъжа си и сина си. Впрочем малчуганът току-що стана на 4, но това не пречи да е запознат с болестта на майка си.

Нана не иска да се разделя с детето и за секунда, затова го вземаше със себе си и на химиотерапиите в Израел, които провеждаше миналата година. Малкият Джейсън е свикнал с болнична обстановка и не се плаши от системите и иглите, които докторите слагат по родителката му. Невръстният син на Нана често я придружава и при процедурите й в България, което хвърля в потрес медицинския персонал.

Пътуванията зад граница не са единствените развлечения в иначе нелекия живот на Нана. За да не полудее с мислите за рака, тя категорично не желае да се откаже от професията си и продължава с изявите си на малкия екран. Нана смята, че напусне ли телевизията, ще й бъде още по-тежко в борбата с коварната болест.

Звездата на Нова от няколко месеца работи активно и по проект за център в помощ на жени, болни от рак на гърдата. Идеята й е заимствана от практики в чужди страни.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Нана и съпругът й Джон празнуват Свети Валентин в Истанбул"

  1. Снежана Николова   04.04.2013 at 21:15

    Още ли има хора да и вярват на тази лъжкиня?!
    Колко наистина болни хора има, които не се перчат със страданията си!
    Ами тя няма страдания, има само пари и удоволствия на гърба на служителите на 60К и целия състрадателен български народ!
    Нагла и безочлива!

    Отговор
  2. Christel   10.11.2021 at 7:42

    Hello, all is going perfectly here and ofcourse
    every one is sharing facts, that’s genuinely fine, keep
    up writing.

    Отговор
  3. Deloras   10.11.2021 at 14:27

    When some one searches for his required thing, thus he/she desires to be available that in detail, therefore that
    thing is maintained over here.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *