Мъжът на Силвия Лулчева – бисексуален!

силвия лулчева васил биневАктрисата Силвия Лулчева съвсем скоро ще лудне от тийнейджърските своеволия на екранната си дъщеря в деветия сезон на „Столичани в повече“. В новата порция епизоди на рекордно дългата телевизионна поредица щерката на Йордан и Славка Лютови – Яна вече е пораснала гимназистка и опъва докрай нервите на родителите си. За разлика от своята героиня, Лулчева е далеч по-спокойна у дома с нейната 15-годишна наследница Елица, която преминава доста по-леко през този етап на съзряването.

„За щастие нямам големи главоболия с дъщеря ми, която е в най-трудните години на пубертета. Елица е добро дете и винаги гледа да спазва собственоръчно откритата формула: „Средно аритметично между моето сърце и разума на мама“. Самата аз като тийнейджър бях далеч по-лабилна и податлива на депресии от нея. За съжаление и детството ми беше различно. Израснах без баща. Татко почина, когато бях на 9″, просълзява се Силвия Лулчева. Тежката загуба отваря огромна празнина в душата й. Принудена е да премине доста бързо през най-хубавите й детски години за да влезе в света на възрастните.

„Майка ми беше безкомпромисна, строга и изискваща жена. по-странното е, че се комплексирах от нейната красота. Явно в собствените си очи съм била грозно патенце. В младежките си години имах изключително ниско самочувствие. Брат ми Теодор беше моята най-голяма подкрепа и повлия много за изгражданнето ми като личност“, признава 45-годишната актриса.
лулчева бинев
Братската подкрепа не се оказва достатъчна, за да я оттласне от ръба на пропастта. В гимназията Силвия преживява тежко несполучлива ученическа любов. И това още повече задълбочава депресията й. В един момент дори мисли за самоубийство, когато разбира и тежка семейна тайна.

„Теодор ми разказа, че съм била нежелано дете. Баща ми не искал второ и майка дълго време е крила от него бременността си. Всичко станало ясно, когато вече било късно за аборт. Тази история повлия изключително тежко на психиката ми. Бях толкова разстроена, че казах на брат ми: „Искам да умря“. Никога няма да забравя какво ми отговори брат ми: „Такива като теб не загиват лесно, защото ти си родена с Божия благословия. И Той е пожелал да живееш“, спомня си Лулчева.

Звездата от „Столичани в повече“ не му повярвала и спряла да се храни. Останала кожа и кости. Анорексията била на една ръка разстояние. Дори днес тя води постоянна битка с килограмите, тъй като не може да понесе мисълта, че ще напълнее скоростно и ще спре да бъде привлекателна в очите на околните.

„Тя просто си губеше ума по някой мъж и буквално се разболяваше докато не го спечели. Омъжи се на 23 години за момче от нейния квартал. Бързо разбра, че двамата не са един за друг и се разделиха. Впоследствие завъртя луда любов със Слави Трифонов. Двамата дори се пренесли да живеят заедно на малко таванче, близо до Женския пазар. Слави не е лесен за съвместно съжителство. И той носи вина за провала на връзката му със Силвия“, разказва близъък приятел на актрисата. Тя очевидно не е забравила мъките около финализирането на неуспешния си брак и по тази причина и до ден днешен не желае да мине под венчилото с бащата на дъщеря си Васил Бинев.

„Открих правилния човек и свързах живота си с него. Но не мога да забравя и как един път сгреших, казвайки думичката „Завинаги“. никога не бих се омъжила повторно“, отсича актрисата. С Васил се запознават в едно студио за дублаж. Силвия отдавна се е прочула като българския глас на Кари Брадшоу от „Сексът и градът“, а нейният партньор в живота озвучава лейтенант Хорейшо от сериала „От местопрестъплението Маями“.
„Стоях в единия край на студиото, а той – в другия и според неговите спомени аз съм разказала някакъв доста нецензурен виц. Решил, че съм много смела и започнал да ме ухажва. Сигурна съм обаче, че аз бях тази, която го свали. Само след няколко месеца пак аз реших, че трябва да заживеем заедно. Намерих едно романтично таванче, в което заживяхме тогава, а хазяйката носеше емблематичното име Надежда. И досега оставам двигателя във връзката ни и взимам важните решения за семейното ни щастие. На Васил му харесва да свили втора цигулка. Наистина съм супер активна, но това уморява и напряга съзнанието ми. Васил умее да отнема от напрежението и да успокоява бурите, които вилнеят под къдравата ми коса. Бори ме само, че не можах да му родя още едно дете. След раждането на Елица развих вторичен стерилитет. Вярвам, че Бог е решил така, както и да нямам деца от първия си съпруг. Щастлива съм с това, което ми е позволил да имам, казва Силвия Лулчева.

В арт средите обаче шушукат, че съпругът на Силвия е имал в миналото редица хомосексуални връзки. Говори се дори, че Васил Бинев живеел на семейни начала с известен режисьор, а после с колега актьор. Преди години обаче актьорът прекратил забежките със своя пол и се посветил на любовта си към Силвия. Лулчева обаче не вярва на слуховете и твърди, че половинката й е 100 % мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Мъжът на Силвия Лулчева – бисексуален!"

  1. https://tinyurl.com/rsacwgxy g   23.06.2020 at 17:52

    Hey! This is my first comment here so I just wanted to
    give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through
    your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?
    Many thanks!

    Отговор
  2. gotogate   31.07.2020 at 6:25

    May I simply say what a relief to uncover
    somebody who genuinely knows what they are discussing on the web.
    You certainly realize how to bring a problem to light and
    make it important. More people really need to read this and understand this side
    of your story. I can’t believe you’re not more popular since you most certainly possess the gift.

    Отговор
  3. 0mniartist   09.04.2021 at 0:49

    I think this is among the most important
    information for me. And i am glad reading your article.
    But wanna remark on some general things, The site style is
    great, the articles is really nice : D. Good job, cheers 0mniartist asmr

    Отговор
  4. Celina   25.08.2021 at 1:51

    Hi! Would you mind if I share your blog with my zynga group?

    There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
    Please let me know. Thank you

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *