Мария Илиева заприлича на чалга певица

Мария Илиева

  Мария Илиева вече не се притеснява да разкрива повече плът. Поп звездата най-после успя да се отърве от излишните килограми и събира погледи с перфектно оформено тяло.

Тя разкри сочните си нови форми по време на годишните награди на БГ Радио, които бяха връчени преди седмица в Благоевград. Тогава излезе на сцената, за да представи новия си сингъл „Играя стилно“, който вече се очертава като един от хитовете на предстоящото лято.

За радост на мъжката част от аудиторията по време на събитието изпълнителката бе заложила на ултракъси шортички, а над тях бе с минибюстие, което едва прикриваше интимните и подробности.

„Когато излезе на сцената, не можахме да я познаем. Променила се е страшно много, и то само за няколко месеца“, коментират фенове. В интернет отзивите също са повече от положителни, като всички адмирират визуалния напредък на Илиева. Критиците обаче я упрекват, че е заложила на чалга имидж, за да привлече внимание. Дори певецът Крум попита риторично: „Защо, когато една певица от фолка се облече по гащи, се счита за долно, а когато Мария Илиева го направи, всички я аплодират, че е новатор и експериментатор?“.

От началото на годината Мария се е взела сериозно в ръце и спазва спартански хранителен и фитнес режим, който я е вкарал в идеалните пропорции. Преди време мнозина се шегуваха, че макар и да е чиста българка, има по-бразилско дупе от жените на карнавала в Рио де Жанейро.

Сега обаче тренировките си казват своето и само за половин година резултатите са видими – Мария е надолу с около седем килограма.

Мнозина предполагат, че стимул за промяната й е дала нова тръпка в любовта. Певицата упорито крие личния си живот, но от известно време споделя, че на 35 години се чувства готова да стане майка и няма търпение това да се случи. Изглежда, че може вече да е намерила подходящия мъж, който да бъде баща на детето й.

Преди това обаче е твърдо решена да завърши новия си албум, който се очаква на пазара в началото на следващата година. Официално първият сингъл към него е именно „Играя стилно“, в чийто видеоклип певицата също демонстрира стегната и вталена фигура.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *