Мариан Вълев шмърка като за световно

Мариан Вълев

  Дрогата буквално съсипва актьорът Мариан Вълев. Новият любимец на зрителите се държи повече от неадекватно и дори се разрева в тв предаване преди седмица. Според приятелите му Куката прекалява с кокаина и това го кара да се чувства напълно объркан и лабилен психически.

„Мариян не е на себе си. Шмърка непрекъснато и сменя по 3 настроения в минута. Гони го типична наркоманска чувствителност – ту изпада в блудкава сантименталност и плаче, ту го избива на агресия и се бие, ту разсъждава за смисъла на живота. Трябва незабавно да спре с белия прах – това го погубва“, отсичат колеги на Вълев.

В някои случаи актьорът поемал по 3-4 грама кокаин на нощ.

Миналата събота например Куката буквално се „направил на щайга“ с верни авери в провинциална дискотека. Бедата била в това, че непрекъснато го черпели познати и непознати, а той не можел да отказва.

Иначе в опит за самоанализ Мариян мрачно казва, че напоследък се чувства предаден от всички. Звездата от „Под прикритие“ споделя, че все по-рядко влиза в контакт с своите близки, причина да се чувства ужасно самотен. Смята, че това е в резултат на голямата слава в близко време, също и от суетата, която се създава излишно около неговия персонаж в кримката на БНТ Росен Куката.

„Усещам, че се променям, не съм същият“, вдига рамене звездата. След серия краткотрайни флиртове обаче Вълев отново останал без приятелка и това започнало да му тежи.

„Всичките му проблеми ще спрат, като престане да шмърка. Толкова е хлътнал, че май вече е за клиника – сам надали ще успее да се пребори“, загрижени са приятелите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Мариан Вълев шмърка като за световно"

  1. shitt   04.04.2013 at 18:13

    Човека каза няколко истини при Карбовски и го изкарахте наркоман.

    ТЪПАНАРИ И ВАЩЕ РЕДАКТОРИ ШМЪРКАТ

    Отговор
  2. Winner   04.04.2013 at 19:28

    в България който говори истината или е луд или е наркоман

    Отговор
  3. Albaneze   05.04.2013 at 0:48

    dobre mue nali shmurka kokain da ne shmurka Var malko sa horata v balgaria koito ostanaha da ne SHMURKAT

    Отговор
  4. Silistra   05.04.2013 at 19:21

    „Миналата събота например Куката буквално се „направил на щайга“ с верни авери в провинциална дискотека. Бедата била в това, че непрекъснато го черпели познати и непознати, а той не можел да отказва.“
    Кухи лейки сте, мижитурки! Човекът дойде, трезвен, напълно адекватен. Снима се с един куп хора, говореше абсолютно нормално и спокойно, душа човек. Затова на никой не му трябва да чете разни „статийки“ в нет-а. Не могат и името да му напишат като хората.
    Среден пръст и за вас!

    Отговор
  5. tanita677   07.04.2013 at 18:15

    kak ne vi omrazna da pliuete horata!tova e edin 4ist 4ovek,,par4ence ot pokolenieto s 4isti duhovni cennosti!!!!4ist ,kato dete!!!prekrasen 4ovek,priqtel i aktior!marian4e,da ne ti puka!da go duhat!te nikoga nqma da sa tam,kadeto si ti!TE sa stado!te sa udavnici! te sa nespasqemi!ostavi gi!ti si kato edno nejno cvete sred vsi4ki tezi bureni!smardq6ti……..vapreki vsi4ko i vapreki vsi4ki ti 6te prodaljava6 napred i nagore@bavno izka4vaiki se kam varha!lo6ite deca sa nai-dobrite deca!obi4am te!
    tvoq
    sestra TANITA

    Отговор
  6. tanita677   07.04.2013 at 18:20

    NIKOGA NE SE PROMENQI!BADI VSE TAKAV LIUBQ6T BA6TA-ME4TA!DOBAR SIN!PREKRASEN AKTIOR I PRIQTEL I NE IM SE DAVAI NA 6IBANQ6KOTO I SMARDQ6TO STADO!GORDOST ZA PODRAJANIE NA PODRASTVA6TITE I NA MAIKA SI!TQ E JENA,KOQTO MOJE DA SE GORDEE S TAKAV PREKRASEN SIN!
    I NI6TO DRUGO NE E OT ZNA4ENIE!
    TVOQ SESTRA
    TANITA

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *