Мара Отварачката не ходи до тоалетна, ако е облечена в марков тоалет!

Мара се оплака на дружката си Гала, че има затруднения при облекчаването на физиологичните си нужди

  Не е лесно да си модна икона, ожали се Мара Отварачката. За да поддържа бляскавия си имидж на фолкзвезда, на нея често й се налагало да облича маркови тоалети, които обаче никак не били удобни. Най-голям дискомфорт дизайнерските дрехи й създавали в нужниците. Драма голяма!

„Тези рокли от ревютата, от най-високия клас на марките, са най-неудобни – не можеш да седнеш, а също така много трудно можеш да се изпишкаш“, заяви Мария, позовавайки се на личния си опит. Признанието тя направи в предаването „На кафе“. Пред Гала сексапилното миньонче навлезе в детайли и дори показа С кой точно тоалет няма как да ходи до WC-то – онзи, светлосимия, с който се появи на последните награди на „Планета“. Той е на „Шанел“ и е доста скъп – струва няколко хиляди евро.

Същата рокля притежават и две световни звезди – моделът Мирослава Дума и актрисата Даяна Крюгер, позната с ролята си на „Хубавата Елена“ от филма „Троя“. „Моята обаче е купена направо от ревюто“, изфука се Отварачката.

Тя поясни, че въпросната луксозна дрешка обличала само на сцена. Затова и нямала проблем с ходенето по нужда – налагало й се да стиска само час-два.

Освен роклята „Шанел“ певицата се похвали и с три чанти от същата марка. Цената на всяка от тях е не по-малко от 2500 евро.

Мара показа и дънков тоалет, обсипан с камъни „Сваровски“. С него се била снимала в клип. Микрофонът й от видеото също бил с подобни орнаменти. За жалост обаче й го откраднали. Сега ползвала друг, но не по-евтин.

Отварачката със зебрата от която се обринала

Гала се изцъкли и на диадемата на певицата от клипа „Брала мома Ружа цвете“. Тя е с истински перли, но Отварачката не назова точната й цена.

„Не ползвам услугите на стилист. Приемам съвети от близките си хора, но накрая си правя, каквото си реша“, обясни Мария. Тя неведнъж е споделяла пред свои познати, че за впечатляващите й дрехи и бижута й помагал най-много любовникът й – милионерският синковец Христиан Гущеров.

 

Дупето й се изрина

Тежка алергична реакция получила Мария на снимките на новия си клип към песента „Лошо правиш“. Виновна за обрива била препарираната зебра, която певицата обяздила за видеото.

Отварачката твърди, че се изринала от препаратите, с които е третирана мумията. Заралийката не казва къде са й се появили пъпки, но нейни познати издават, че е пострадала задницата й. Дупето й станало на червени точки, защото възседнала препарираното животно с изрязани шорти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *