Лили Иванова страда, че не станала световна звезда!

Лили Иванова

Въпреки че минава за прима на българския поп Лили Иванова страдала силно заради това, че не е известна в чужбина, шушука се в музикалната гилдия.
Лиленце-пиленце била категорична, че по нищо не отстъпва на световните изпълнители и, че ако е била родена някъде на Запад или в САЩ, сега със сигурност целият свят щеше да я знае.
Според мълвата изпълнителката на „Детелини“ се ядосвала, че огромният й талант не е оценен по достойнство на международната сцена и че минава за звезда единствено у нас.
Е, освен в България, я знаят още в Русия, Румъния и Германия, но това не удовлетворявало особено амбициозната изпълнителка.
„Дали Мадона и Шер са по-добри певици от мен?! Въпреки, че не могат да ми стъпят и на малкото пръсте по талант, тях ги знаят по цялото земно кълбо, а мен – само в страните от бившия соц. блок! Но какво да се прави като съм се родила с това мощно гласище в такава малка страна“, ядосвала се Лили Иванова пред свои познати гласи мълвата.

Лили Иванова и концерта й в парижката зала „Олимпия“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лили Иванова страда, че не станала световна звезда!"

  1. adelina   23.07.2013 at 17:44

    Bih jelala da se svurja prqko s nqkoi ot adminite na saite, ako moje, shte sum mnogo blagodarna za koeto ili nqkakuv telefon da mi bude ostaven za vruzka s tqh! blagodarq

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *