Коко Динев прогони Анелия от “Кошарите”!

Коко Динев

  Коко Динев се видя в чудо покрай жените си. Хазартният бос лавира между бившата и настоящата си половинка и се опитва да измисля какво ли не, та да им угоди и на двете. За негово съжаление обаче враждата на Анелия и Емилия му излиза доста солено във финансово отношение.

В началото на февруари Коко, който има по едно дете и от двете си жени, наел работници и разкопал пода в столичния си ресторант „Кошарите“. Ремонтът започнал, без да е неотложен, и вече около два месеца кръчмата е затворена, а на Динев му се налага да търпи загуби. Кумецът на Георги Илиев съвсем съзнателно не отваря заведението, за да си няма проблеми вкъщи.

Анелия не разбрала, че заради нея стартирал ремонтът в заведението на бившия й

Пак в началото на февруари Анелия и Емилия поднесоха на Коко поредния сюрприз. Тогава настоящата титулярка в сърцето на плейбоя скочи на бившата му жена с обвинения, че е авантаджийка. Била харчела семейните пари на Динев, при това най-безсрамно.

Емилия побесня, след като се разчу, че врагинята й ще прави парти с феновете си в ресторант „Кошарите“. „За пореден път се налага нашето семейство да поема разходите за нейните лични събития“, скочи певицата от Гълъбово.

Уж наранена от думите й, Анелия се оплакала от нападките на съперницата си както на дружките си в бранша, така и на близки до бившия си мъж. Воплите и стигнали до ушите и на Коко и той се хванал за главата. Яден бил, задето жените му правят панаири по медиите и го резилят.

За да сложи край на скандалите между заклетите врагини, босът се решил на крайни мерки.

Извикал майстори да разкопаят в заведението и то хлопнало кепенци. Строителните дейности щели да продължат цяла пролет, та чак и през лятото. „И всичко това, за да принуди Анелия да си прави сбирките другаде и жена му Емилия да се кротне“, коментират запознати.

Изненадващо, но Анелия не се усетила, че заради нея е зейнала дупка в пода на „Кошарите“. Заралийката вярвала, че там действително тече наложителен основен ремонт и преместила срещите си с феновете си в друго заведение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *