Калин Сърменов: Не успях да се простя с татко!

Калин Сърменов

  Калин Сърменов преживява един от най-кошмарните периоди в живота си след като миналата събота погреба баща си. Николай Сърменов почина внезапно минала сряда, без никога да е боледувал сериозно. Макар и на 76 години, се радвал на добро здраве и бил много жизнен.

„Той беше музикант, сред основателите на ансамбъл „Софийски солисти“. Напусна България преди повече от 20 години и като професор по виола направи преподавателска школа в Колумбия. От 6-7 години се задържаше по-дълго в България. Беше изключителен човек.

Как един не го покани да предаде своя опит в нашата академия. Българска работа, ние сме гадно племе“, разказва актьорът. Неговата мъка е още по-голяма, тъй като той не могъл да се прости с родителя си.

През последната година от живота си таткото на Калин много се радвал на изявите му в „Стъклен дом“ и на закъснялата слава, която му донесе сериалът. Той страшно много харесвал героя му Милото и казвал, че се справя отлично с ролята.

Не така обаче стоели нещата преди 30 години. Калин бил калпазанин и винаги отивал на обяд на училище, защото свирел в банда и правел бели. Намалявали му поведението, изключван е три пъти за алкохол, цигари и жени.

Заради таланта на баща си и той си навлякъл душмани. Завършил е Художествената гимназия, но не станал художник заради професор, който се заял с него заради буржоазния му произход.

Калин е от антикомунистически род и родителите му са тормозени зверски. Прадедите му са били много богати, прабаба му е била николапе-тковистка, роднините му са лежали в Белене. Заради това наследство по времето на комунизма фамилията имала проблеми с властта.

Сега шокът от загубата е страшен, но Калин го понася мъжки, защото трябва да бъде опора на майка си Дафина, която остава сама. Тя е работила като инженер, сега е пенсионерка. По нейна молба на поклонението в църквата на ул. „Ручей“ в „Бъкстон“, присъствали само най-близките на семейството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Калин Сърменов: Не успях да се простя с татко!"

  1. Yana   18.07.2012 at 21:54

    ….“През последната година от живота си таткото на Калин много се радвал на изявите му в „Стъклен дом“ и на закъснялата слава, която му донесе сериалът“… не беше ли 7 часа разлика :))

    Отговор
  2. website hosting companies   10.08.2020 at 22:18

    Everything is very open with a really clear explanation of the issues.
    It was definitely informative. Your website is useful.
    Many thanks for sharing!

    Отговор
  3. adreamoftrains web hosting sites   12.08.2020 at 1:03

    Greetings, There’s no doubt that your site could
    possibly be having internet browser compatibility issues. Whenever I take
    a look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in Internet
    Explorer, it has some overlapping issues. I merely wanted to
    give you a quick heads up! Aside from that, excellent blog!
    adreamoftrains web hosting company

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *