Дългия прецакал с пари сексоложката Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина и Слави Трифонов в шоуто

  Пари са разделили Слави Трифонов и Наталия Кобилкина, която в продължение на няколко месеца се изявяваше като водеща в шоуто му. Миналата година сексоложката бе наета от Дългия да учи зрителите на креватни трикове в рубриката „Мъжът и жената интимно“.

Дългокраката рускиня бързо се превърна в любимка на зрителите и имаше висок рейтинг, но въпреки това не се върна в шоуто след лятната пауза. Плъзнаха слухове, че Трифонов е преспал със сексоложката и след това я е изхвърлил, но се оказа, че причината за раздялата им е доста по-прозаична.

Дългия още дължал 1300 лв. на сексоложката

Кобилкина била недоволна от парите, които получава, и си поискала увеличение на хонорара, за да се завърне на екран през есента. Слави обаче е известен със скъперничеството си и не само отрязал претенциите й, но и бил бесен, че си позволява да го шантажира. Дългия й напомнил, че благодарение на изявите си в предаването му тя трупа популярност и клиентела в частния си кабинет и дори не й платил за последните й няколко участия.

Рускинята сама намекна за неуредените финансови взаимоотношения с гологлавия учиндолец наскоро. След като стана една от звездите, танцуващи в „Денсинг Старс“, тя заяви, че е щастлива, че този път е попаднала на точни продуценти. „Не искам да съм с хора, които не си изпълняват обещанията. Такива вече видях по телевизиите, но този път е различно“, заяви Кобилкина.

Според запознати зад гърба на Слави тя дори раздухвала точно каква сума й дължи – 1300 лв. Сексоложката няколко пъти звъняла да си търси парите, но от офиса на продуцентската компания на Дългия „Седем осми“ я отрязвали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Дългия прецакал с пари сексоложката Наталия Кобилкина"

  1. martina   22.03.2013 at 9:01

    Коя е Кобилкина?
    Бивша компаньонка(проститутка).
    Слави я направи известна с предаването си и тя се самозабрави.

    Отговор
  2. vasil levski   14.04.2013 at 16:51

    abe tozi bokluk li 6te me u4i kak da si eba momata

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *