Денислав от “Мюзик Айдъл” – първата голяма любов на Луиза Григорова

Луиза Григорова

  Актрисата Луиза Григорова си пада само по-лоши момчета. Звездата от сериала „Стъклен дом“ цял живот е само с мъже, които имат слава на гамени. Дори първото й гадже в ученическите години се оказа опасен тип с лош нрав. Като малка актрисата имала връзка с популярния участник в „Мюзик Айдъл“ 2 Денислав, който нашумя след побой на репортерка.

Родената в Перник манекенка се захласнала по гелосания Дени още от ранните си години в училище. Двамата били съученици в местното школо и станали гаджета в първи клас. Дени бил първата голяма любов на Луиза, но и дума не можело да става за нещо повече от няколко невинни целувки по бузата. Двамата се разделили, преди да изконсумират любовта си, защото по това време още били на етап, в който за пръв път осъзнавали разликите между мъжа и жената.

Денислав

Невинното им увлечение траяло само няколко години, през които хлапаците били неразделни. След това обаче Луиза влязла в пубертета. В същото време Дени още нямал никакви признаци за мъжественост и манекенката го отритнала, привлечена от по-големи момчета с опит.

Детското им увлечение обаче било добре известно на всичките им приятели в квартала и Денислав много се гордеел, че е първият, на който Григорова обърнала внимание. Когато хубавецът бил разкаран от дългокраката звезда, която имала амбиции да обикаля света като манекенка и нямала време за губене в компанията на млади и морално неопетнени момченца, той много страдал и се заканил някой ден да направи така, че тя отново да го хареса. Свенливостта му с жените обаче не била в негов плюс. Както айдълът призна сам в шоуто, в което влезе на 17 години, той нямал никакъв опит с жените до тази възраст и карал тежък пубертет. За по-малко от месец обаче, откакто стана тв звезда, той се открехна на първите страсти от друга оправна участничка – търновката Пламена. Русокосата фурия се зае със сексуалното обучение на Денислав, което стана пред очите на цяла България. Днес отраканата кака е една от прогресиращите изпълнителки на „Пайнер“.

Дори когато бе натирен от Луиза, айдълът продължи да й се доказва като голям мъжкар, но не и като истински джентълмен. Освен префинен хубавец перничанинът се прояви като опасен побойник, който посяга на жени. Дени налетя на репортерка на популярното предаване на телевизия СКАТ „Сигнално жълто“, която обсипа с ругатни. Младата дама реши да го провокира с пиперливи въпроси, а Денислав й отвърна със серия юмруци в лицето и ритници по тялото. След това той бе изгонен от зрителите на шоуто с гласуване с есемеси.

Навярно Луиза има афинитет към момчета, които изпускат нервите си и имат опасни прояви. Ако се съди и по последните й две гаджета, манекенката си избира само мъже със скандално поведение. Първият й известен приятел – актьорът Явор Бахаров, например беше вкаран в ареста. Това се случи, след като миналото лято в джобовете му бе открита марихуана. Братът на Захари Бахаров бе освободен след 24 часа в районното, а оттогава започна сериозно да пропада.

Сегашният любим на дългокраката актриса също не е стока, коментират в артистичните среди. Стефан, който е син на актьора Иван Иванов, се подвизава като рапър с псевдонима Wosh МС и също често посяга към опиатите и чашката. Преди време обществеността настръхна срещу него, след като се появи в интервю за музикална телевизия напълно неадекватен. Стефан остави съмнения, че използва наркотици и повлича по този път и приятелката си. Половинката му Луиза, която през цялото време бе на врата му, също изненада с доста отнесения си вид.

 

Ивет Григорова и Луиза Григорова

Майка й избира мъжете

Докато палавата Луиза не се спира от купони, майка й Ивет Григорова още трепери над нея. Шефката на модна агенция всякак се старае да опази имиджа на буйната си щерка и да й проправи път в живота. В светските среди отдавна се говори, че Ивет е тази, която одобрява или отхвърля гаджетата на дъщеря си. Пред медиите тя се нагърби да я представи като много кротко и порядъчно момиче, което не си пада по краткотрайни приключения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *