Бившата на Лудия репортер заби Милионер от Монако! Виж кой е той:

Александра с новия си приятел
Александра с новия си приятел

Моделката Александра Богданска превъзмогна срама от публичния личн, който й спретна бившия й приятел Даниел Петканов, известен като лудия репортер.

Красавицата наскоро се показа за първи път след скандал и то в компанията на красим млад мъж. При това, много богат. Близки на фаталната Александра разкриха, че той се казва Макс и живее в Монако.

Младият мъж има бизнес с луксозни лодки и яхти, които отдава под наем. Самият той е много запален по плаването по море. От една сделка, Макс може да прибере 700 000 евро на седмица, като отдаде под наем яхта.

Скандалната снимка се оказа с въпросния Макс
Скандалната снимка се оказа с въпросния Макс

Всъщност, той е мъжът от снимката, който бърка с пръст в устата на Александра, правена на частния му самолет. Кадърът беше разпространен от Даниел Петканов, за да покаже как бившата му забавлява богаташи.

Александра започнала връзката си с Макс това лято в Италия, където тя разкри, че работила като пиар и организатор на партита.

Моделката се запознала с богаташа покрай работата си. Двамата започнали връзка, макар че Александра все още не била скъсала с Даниел Петканов. Моделката се опитвала да се раздели с репортера, но той отказвал да се изнесе от дома й, казват приятели на Алекс.

Засега обаче Богданска остава в България, тъй като иска да завърши висшето си образование и няма да заминава да живее в Монако с Макс.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бившата на Лудия репортер заби Милионер от Монако! Виж кой е той:"

  1. wap sbobet   07.05.2023 at 11:44

    Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
    I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.

    I’ll certainly return.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *