Аксиния нон стоп купонясва с приятели по партита и екскурзии

Аксиния

  Аксиния изумява всички в Къщата на „ВИП Брадър“ със своето поведение. През първата седмица Златка я номинира, защото според нея вътре изпълнителката се преструвала на забавна и купонджийка, а всъщност по светски партита била много сдържана и свита. Другите съквартиранти пък я намират за по-дръпната тъй като отделя прекалено много време на тренировки и не се впуска в интригите.

Близки до Аксиния са категорични, че тя е една от малкото, които нямат стратегия за по-дълго оставане в Къщата, а са се навили по-скоро да участват заради тръпката и хонорара. Попаднахме на интересни снимки от личния архив на певицата, които я разкриват в тотално различна светлина. На тях тя е вечно в шумни компании из всички възможни клубове в София, провинцията и чужбина.

Често компания й правят двама нейни верни приятели – Жорж и Александра, с които се запознаха още от времето на първото музикално риапити у нас – „Стар Академи„, през 2005 година.

Именно това шоу изстреля красавицата към популярността и въпреки че го напусна първа, единствена от участниците в него издаде албум, печели награди и създаде няколко хита в поп музиката. Злословниците твърдят, че дължи до голяма степен музикалната си кариера главно на провокативната си визия, но е факт, че най-известната й песен, „Да те обича като мен“, бе направена преди силиконовите й импланти.

 

Купонясва с приятели

Аксиния е родена в Свищов, като от най-ранна възраст е останала само с майка си и баба си. Трите жени и до днес са изключително сплотени. Изпълнителката се грижи подобаващо за тях, а пък те са единствените, които могат да я спрат да направи нещо. „Аксиния е много уважително и добро дете, своенравна е, но страшно почтена“, споделя баба й Йорданка, с която пък танцува в шоуто „Денсинг Старс“ 2. Именно с нея Аксиния посети Малта преди време, като тази екскурзия бе подарък за 80-ия рожден ден на възрастната дама. Майка й Юлиана пък е като двойница на дъщеря си, запазила момичешката си фигура. Именно заради факта, че е без баща, хубавицата винаги е била настроена леко феминистки.

Въпреки това не се притеснява да се съблича за фотосесии, като перфектно изваяната й с много тренировки фигура е красила повечето мъжки еротични издания у нас, и то по няколко пъти. Семейството й в началото трудно приемало провокативните кадри, защото в малкия град те са синоним на разгул. Покрай тях се заговорило, че дипломата й от Стопанската академия в крайдунавския град е взета заради интимните и отношения с ректора Величко Адамов.

Аксиния категорично отрича подобна връзка. Самата тя винаги е крила ревностно личния си живот и не показва гаджетата си. Често обаче показва снимки от всевъзможни краища на света, на които някой я е фотографирал, но неговата физиономия никога не се вижда.

Аксиния с баба си Йорданка в шоуто „Денсинг Старс" 2

Певицата е била къде ли не – в САЩ, Чехия, Португалия, Испания, Дубай, Холандия, Финландия, Швеция, Швейцария, Турция, Гърция, Великобритания, Франция и в много други страни. „За последните няколко години тя буквално е обиколила половината земно кълбо и преобърна целия си живот“, споделя неин близък.

Според него тя вече няма такова желание да се занимава с музика, тъй като тази работа не носи никакви приходи в България, ако нямаш як спонсор зад гърба си. Заради това се е насочила към други сфери. След като бе водещ на различни формати, сега се е заела да менажира модели в чужбина и да работи като инструктор за перфектно тяло.

Най-пикантната клюка около Аксиния е свързана с нейния сексуален живот. Според запознати той бил изключително бурен, като риалити звездата дори се славела като нимфоманка, която не може да издържа без секс дълго време. Нямала никакви задръжки в това отношение.

Затова ако беше останала в Къщата, щеше да е първата, готова да опита с някого от съквартирантите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *