Гнусотия! Ким Кардашиян призна, че яде плацентата на децата си!

kim-kardashian-1

Ким Кардашиян отново е в епицентъра на скандала с поредното си екстравагантно решение. Риалити звездата наскоро призна, че яде плацентата от раждането на второто си дете от Кание Уест.

Арменката разкри, че дори поръчала да й я направят под формата на таблетки, за да я приема по- лесно. Ким смята, че по този начин много по- бързо ще се възстанови от раждането, както и от следродилната депресия.

Риалити звездата разкри, че изяла плацентата и от раждането на първото си дете от Кание Уест – малката Норт. Тогава останала силно впечатлена от отличните резултати. Затова го направила отново.

kim-kardashian-bebe

Съпругата на рапъра Кание Уест била посъветвана от свои приятели да прибегне до странната рецепта за следродителна депресия. Ким наблюдавала своя близка, която и след раждането на двете си деца изяла плацентата и изобщо нямала никакви признаци на следродителна депресия, а била винаги много енергична.

Яденето на плацента всъщност не е новост за доста холивудски звезди, а Ким Кардашиян определено не е първата, която го прави.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *