Бионсе родила преждевременно! Близнаците остават в болницата!

beyonce-2

Близнаците на Бионсе и Джей Зи са се родили преди седмица. Бебетата обаче продължават да се намират в болницата. Причината е, че са се родили преждевременно.

Близнаците са били лекувани от жълтеница, което е често срещано при недоносените бебета.
Поп дивата също е в болницата, но е в добро състояние.

Засега нито Бионсе, нито Джей Зи са съобщили официално новината за раждането на децата им. Вероятно, защото са притеснени за здравето им.

Преди дни обаче, бащата на певицата разкри в социалните мрежи, че внучетата му вече са на бял свят.

beyonce-7

Поп дивата обяви през февруари, че е бременна с близнаци. Новината счупи всички рекорди в социалните мрежи по споделяния и коментари. Бионсе засне и специална гола фотосесия, за да покаже, че наистина е бременна, а не ползва сурогатна майка, каквито слухове упорито се носеха за първата й бременност.

Бионсе и Джей Зи имат дъщеря на 5 годинки – Блу Айви. Певицата настоявала момиченцето да присъства на раждането на близнаците, но едва ли това се е случило, предвид развоя на събитията.

Поп дивата имаше и друга интересна идея – тя спретна супер шикозно парти, за да отпразнува скорошната поява на децата си.

Засега не е обявено какъв пол са бебетата, но се говори, че са момче и момиче, тъй като има снимки, на които се вижда как близки на певицата влизат с балони в розово и синьо.

Наскоро Бионсе призна, че най- травмиращият момент в живота й бил, когато загубила първото си дете от Джей Зи. Две години по- късно тя забременяла отново и тогава се родила дъщеря им Блу Айви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *