Скандал! Риана изпраща секс съобщения на Робърт Патисън след скандала с Кристин Стюарт!

Робърт Патисън

Както е тръгнало, явно Робърт Патисън май няма да остане за дълго сам. Според близки негови приятели, той и Риана си разменяли секси и забавни съобшения. Риана започнала да пише на Патисън, след като медиите  гръмнали с новината за изневярата на Кристин Стюарт.

Приятел на звездата от Барбадос споделил, че Риана и Робърт се засякли на няколко церемонии по награждаване през годината, тя го намирала за много сладък, но нищо не излязло между тях, тъй като той бил силно влюбен в неверната Кристин, а и не било в стила на Риана да краде нечие гадже. След като разбрала за подлата постъпка на Кристин, Риана се сдобила с телефона на Роб от общ приятел и започнала да му изпраща секси сладки съобщения, за да го развесели.

Първоначално Робърт сметнал това за подигравка, но Риана го убедила, че има сериозни намерения, все пак той не отстъпвал. Приятелите на Роб го посъветвали обаче да започне да се радва на живота отново. Дългогодишната му приятелка Кристин Стюарт му изневери в края на юли с режисьора Рупърт Сандерс. Оттогава Патисън се изнесе от дома им в Калифорния.

Риана

Колкото до любовния живот на Риана, в интервю за Опра Уинфри, тя разкри, че все още обича Крис Браун, с когото скъса през 2009 година.

Тя сподели, че отново работят върху приятелството си и изграждат доверието си един към друг. Обичали се и вероятно винаги ще се обичат и няма да се опитват да променят това.  Патисън , обаче май не е единственият, който е хванал окото на изпълнителката. Риана бе забелязана скоро с Роб Кардашиян, като остави хората да гадаят дали любовта разцъфтява или са само добри приятели.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ltmKhr9CVGI

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Скандал! Риана изпраща секс съобщения на Робърт Патисън след скандала с Кристин Стюарт!"

  1. situs pragmatic play   09.05.2023 at 3:37

    When some one searches for his vital thing, therefore he/she desires to
    be available that in detail, thus that thing is maintained over
    here.

    Отговор
  2. judi lapak pusat   03.06.2023 at 13:52

    Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it 😉 I’m going to revisit yet
    again since I book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *