Кийра Найтли и Джеймс Райтън се венчаха тайно

Кийра Найтли и Джеймс Райтън

  Британската актриса Кийра Найтли изненадващо вдигна сватба с певеца Джеймс Райтън. Звездата от „Карибски пирати“ и възлюбеният й се венчаха на тайна церемония във Франция навръх православния Великден.

Младоженците избрали да се врекат във вечна вярност в град Мазан. Кметът на града Еме Навело ръководел церемонията, на която присъствали само около петнадесетина души. След бракосъчетанието всички дружно се преместили в резиденцията на родителите на 28тодишната булка. Имението е съвсем близо до Мазан.

На гощавката дошли и още гости, така че в крайна сметка компанията се разраснала до около 100 човека. За да не привличат вниманието на местните, някои от роднините и приятелите на Кийра дошли не изтупани в официални одежди, а по дънки, джапанки и кубинки. Такава била изричната молба на булката.

Самата Найтли, която според запознати притежава в банковите си сметки около 30 милиона паунда, носела на сватбата см бяла тюлена рокля без ръкави на „Шанел“ и сако в същата гама. Обувките й пък били розови, без ток. Нейният съпруг Джеймс пък бил изтупал с тъмносиньо сако и светлосиня вратовръзка.

На венчалното парти бил забелязан дизайнерът Карл Лагерфелд. Също и актрисата Сиена Милър. Имало и още неколцина други знаменитости, но, общо взето, купонът страдал от липса на звезден наплив.

След почерпката Кийра и съпругът й се качили на старо рено „Клио“. С очуканото возило младоженците отпратили на меден месец.

Актрисата и певецът се сгодиха точно преди година – през май 2012-а. Оттогава до сватбата си Кийра постоянно твърдеше, че не бърза да се омъжва. Казваше и че няма намерение да хвърля луди пари за венчална церемония.

„Бих могла да направя и шест сватби, но ще излезе скъпо. Какъв е смисълът? Нямам нужда и от една. Просто искам да се насладя на годежа си. Родителите ми са заедно след 40-годишен брак. Понякога се карат и си вдигат скандали, но си се обичат“, сподели преди време в свое интервю звездата от „Карибски пирати“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *