Кейт Мос развя гола гръд пред папараци!

Кейт Мос

  Великобритания е в епицентъра на пореден скандал. След като съпругата на принц Уилям се появи по гола гръд в пресата, нейната не по-малко известна съименничка Кейт Мос също показа прелестите си. По всичко личи, че монокините са новата мода, която популярните англичанки се опитват да наложат.

Разкрепостена открай време, Кейт Мос избра да развее оскъдните си гърди пред папараците в Ибиса. Там манекенката и нейни приятели се усамотиха в края на септември.

Кейт Мос (вдясно)

В началото на престоя си в испанския курорт 38-годишната Мос бе решила да спазва благоприличие, къпейки се с бански. През уикенда блондинката обаче изненадващо захвърли горнището и отвори работа на фотографите. Тя бе щракната по разголена гръд по обед, когато в компанията й бе само съпругът й Джейми Хинс. Двамата изглеждаха като влюбени ученици и не пропуснаха възможността да се понатискат на пясъка, заблуждавайки се, че никой не ги наблюдава. За техен късмет те се задоволиха само с малко ласки и не прекрачиха границите на благоприличието.

Снимките на Мос станаха повод за поредната порция медиен шум в Обединеното кралство. Та нали това е втората известна носителка на името Кейт, която цъфва по монокини в рамките на няколко седмици.

Фотосите, на които манекенката и принцесата са без горнища, се оказаха основания за дебати и сравнения – на коя циците са по-хубави. По-голяма част от британците изразиха предпочитания към бюста на манекенката пред този на херцогинята на Кеймбридж. Според тях Мос не само изглежда по-добре по монокини, но и за разлика от благородната особа никога не е парадирала с висок морал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *