Елтън Джон броил 35 000 долара за втория си син!

 

Елтън Джон

  Елтън Джон е повече от щастлив, че отново стана татко. 65-годишната супер звезда прегърна втория си син Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон преди по-малко от седмица, а в пресата вече излезе информация колко е струвало това удоволствие на знаменития британец.

Таблоидите побързаха да съобщят, че хлапето, което се роди в клиники в Лос Анджелис е коствало на бащите си точно 35 000 долара. Това била , сумата, която Елтън Джон и съпругът му Дейвид Фърниш платили на жената, износила чедото им.

В Щатите никак не се толерират подобни сделки. Те дори се смятат за подкуп. В клиниките за сурогатни майки има строги правила, които забраняват на бъдещите родители да плащат на наемните утроби каквито и да е средства. Затова и звездната двойка пази в тайна подробностите около договорката си с родилката.

Елтън Джон със съпругът си Дейвид Фърниш и синът им Закари

И все пак информация за това колко е дал Елтън Джон, за да има втори син, изтече. Занапред певецът ще привежда и определена сума всеки месец, та да не се налага майката на детето му да работи. Поп изпълнителят поемал и всички разходи по медицинското обслужване на жената, дарила го с втори наследник.

Преди 2 години, когато станаха родители за пръв път, сър Елтън и партньорът му отново се спряха на същата дама, за да износи по-големия им син Закари. Тогава обаче сумата, която й платиха, бе с около 7000 долара по-малка.

„Тя не искаше да се подлага на втора бременност, но и двамата много настояваха да използват именно нейната утроба. В крайна сметка постигнаха съгласие, но срещу по-високо заплащане“, разкриват близки до двойката.

Звездните татковци имат и много други разходи за малчуганите си. Още с появата си на бял свят по-голямото от двете момчета – Закари бе поето от 2 бавачки, които се редуваха до креватчето му на 12 часа. Същата сега е и съдбата на неговото братче Илайджа, което също е обслужвано от професионални гувернантки с образование на медицински сестри. Детегледачките излизат на Елтън и Дейвид около 20 000 долара на месец, но им спестяват досадни задължения като среднощното хранене и сменяне на пелени.

Ако към сметката за отглеждането на малчуганите бъдат прибавени и скъпите играчки, мебелите в детската стая, специалните млека, пюрета и дрехи, се получава разходи от около 1 милион долара годишно. Това обаче едва ли притеснява сър Елтън, който според класациите по богатство притежава почти 300 милиона долара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Елтън Джон броил 35 000 долара за втория си син!"

  1. Сашка Петрова   30.01.2013 at 15:14

    Като гледам колко пари има.Той може да си купи цяла детска градина.
    Извън шегата,така или иначе добре е направил човека, че поне е взел деца за които да се грижи.
    Ние с нашето плитко мислене само за кучетата гледаме че даже и приюти им направихме.
    Не съм анти-dog, но много мразя ние хората ако можем да се наречем все още такива, да сменяме приоритетите си.
    Нека първо се погрижим за хората,болни,стари и бездомни, а после да гледаме кучетата и котките.
    Или може би приоритетите в нашето общество са обърнати кажете Вие !?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *