Виж как остаряват звездите – ужасяваща гледка, без помен от някогашния им сексапил!

Кийт Ричардс

  Времето не прощава никому. Към някои то е по-благосклонно, към други – направо жестоко. Марлон Брандо – един от най-големите мъжаги в киното, се превърна в секссимвол на няколко поколения жени след ролята си на Стенли във филма на Елия Казан „Трамвай желание“. В края на дните си той вече приличаше на стара уморена бабичка и единствената роля, която би му паснала би била тази на Джаба от „Междузвездни войни“.

Всички момчета през 60-те години на XX век искаха да приличат на Мик Джагър. Всички момичета мечтаеха да се омъжат за него. Невероятната му чувствена уста се превърна в емблема на „Ролинг Стоунс“. Приятелят му Кийт Ричардс също не беше за изхвърляне. Даже и след 50 години групата продължава да взривява публиката. Не е лошо обаче да изнасят концертите си на тъмно.

Мик Джагър

Видът на двамата големи музиканти е толкова стряскащ, че те спокойно биха могли да участват в „Мумията -4″ без каквито и да било специални гримьорски трикове. Легендарният Пол Макартни е страшна гледка, която кара малките деца да изпадат в истерия и да издават сърцераздирателни писъци. С множеството си пластични операции и боядисаната си в цвят лешник коса, той е заприличал на психопатичната кукла-убиец Чъки от едноименния филма на ужасите.

Другият секссимвол Стийв Тайлър заприлича на сбръчкан шебек. На времето солистът на „Айросмит“ разби много женски сърца. Днес е най-добре да си слага хирургическа маска, преди да се срещне с хора. Мики Рурк се превърна в един от най-желаните мъже след „Девет седмици и половина“. Тези дни той може да ти докара инфаркт, ако го срещнеш на улицата посреднощ.

Времето не пожали и Робърт Редфорд, Ник Нолти, Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. Редфорд наистина спираше дъха с интелигентната си красота. Сега той прилича на настъпена стара поничка.

Стив Тайлър

Ник Нолти е неузнаваем. Видът му напомня на нещо средно между закоравяла лесбийка и превъртял психопат. Може би заради лицевата си пареза Слай се е разтекъл като свещ. Той никога не е бил красавец, но излъчваше сурова мъжественост, която се харесваше на голяма част от публиката. Днес непропорционално провисналото му лице кара феновете му да въздишат със съжаление. Никой не може да си представи Терминатора с друго лице, освен с това на Арнолд Шварценегер. Въпреки съмнителните му актьорски умения именно неговите сурови, изсечени като с брадва черти го направиха холивудска звезда, а по-късно и губернатор на Калифорния. Годините обаче не го пожалиха. Мускулите на Мистър Вселена провиснаха като празни брашнени чували, а лицето му заприлича на лошо изпечен пудинг.

Някъде на границата между звездите, които остаряха лошо и тези, към които природата е благосклонна, се намира Клинт Ийстууд. Надали има актьор, който с толкова малко думи и без резки движения да придаде на героите си толкова много мъжественост. С течение на времето Мръсния Хари някак си се мумифицира и заприлича на стар пергамент.

Мики Рурк

През май той навърши 82 години и все още е запазил достолепната си каубойска походка. За съжаление това не може да се каже за това, което е останало под побелялата му коса.

Покойният вече Пол Нюман обаче успя да надхитри времето. На 83 години той продължаваше да бъде привлекателен и красив мъж. С годините Брус Уилис става все по-сексапилен.

Може би защото освен косата си той позагуби и от момчешкото си излъчване и се превърна в улегнал и добре изглеждащ мъж. Джон Малкович също остарява добре. Леко спихнат и доста оплешивял актьорът продължава да поддържа налудничавото си лице в добра форма. Ал Пачино и Дъстин Хофман все още се държат, въпреки че бутат 70-те. Въпрос на време е да видим какво ще направи природата с по-младите звезди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *