Христо Гърбов сварил жена си на калъп

Христо и Иглика са си създали успешен тандем в живота
Христо и Иглика са си създали успешен тандем в живота

  Има различни начини да научиш, че любимият ти човек се опитва да ти монтира добре разклонени рога. Някои си признават, други си измислят тъжна история, а трети просто слагат край без излишни обяснения. Четвъртият и най-лош вариант е да разбереш по трудния начин, че ти изневеряват. Христо Гърбов има нещастието да изтегли късата клечка.

Той сгащва съпругата си с друг мъж в хола на жилището им. Актьорът по обясними причини не обича да си спомня за този период от живота си. Процежда през зъби, че е направил грешка прекалено млад да предложи брак на жена, която в действителност не познава чак толкова добре.

„В днешно време младите живеят заедно, раждат деца и ги отглеждат, без да се обвързват пред Бог и пред държавата. По наше време властваха други разбирания и порядки. Цялата рода те гледа лошо ако не си оправил документално връзката ти с гаджето. Може би се поддадох на тези закостенели разбирания и се юрнах да се женя. Много бързо осъзнахме, че не сме един за друг и всичко приключи безславно. Жалко само, че преди това потрошихме парите на родителите да черпим на сватбата“, усмихва се Христо Гърбов.

Христо Гърбов Пред по-близките си приятели той се престрашил да разкаже, че е заварил първата си съпруга с друг мъж. Гърбов се прибрал по-рано от пътуване и разбрал, че непознат също ползва всички удобства на семейното му гнездо. Вместо да прави панаири, актьорът безмълвно си събрал багажа и се изнесъл, а малко по-късно попълнил документите за развод със същата акуратност, която демонстрирал при подписването на брачното свидетелство.

Въпреки че не демонстрирал емоции, Гърбов изживял тежко измамата и за кратко започнал да се спуска по стръмното нанадолнище. В такива случаи чашката е най-верният съюзник във войната с любовната мъка. Сигурно бъдещата звезда на шоуто „Комиците“ щеше да свърши на някоя пейка в градинката пред Народния театър, ако не беше режисьорката Иглика Трифонова. Тя му подава ръка в тежките мигове след развода, а след това приятелството им прераства в обич.

Интересното е, че първата среща между Христо и Иглика е в Театралната академия, когато и двамата са уж щастливо обвързани.

Христо Гърбов „Двамата много си допаднахме, но не сме имали авантюра. Някъде се твърдеше, че едва ли не Иглика ме е развела с първата ми жена. Това са глупости. След време отново се срещнахме и тя ми помогна да се справя с лични проблеми. Много бързо осъзнах, че този път няма да сбъркам, ако разкрия чувствата си. Слава Богу и тя беше на същата вълна. Много се обичаме, но и сме прекрасен тандем“, категоричен е Христо Гърбов. Актьорът твърди, че той се грижи да изкарва пари покрай участието си в „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“, а съпругата му се грижи за нормалното функциониране на семейството.

„Завивам бушони и сменям крушки, но за другите неща разчитам на Иглика. Тя е страхотен семеен мениджър. Знае кога е добре да отидем на почивка и кога да започнем ремонт. Оставил съм я да прави програмата ни“, разнежва се роденият във Варна комик. Той и без това няма време за нищо друго освен за ангажиментите си в продуцентската компания на Любо Нейков и Евтим Милошев. Двамата съдружници са се погрижили да уплътняват времето на подчинените си актьори. Христо се слави като един от най-разбраните звезди в гилдията.

Той държи да му се плаща навреме и да получава необходимите бонуси, ако проектите с неговото участие вървят добре.

По-възрастните фенове на БНТ си спомнят комедийното предаване на Теди Москов -„Улицата“, където Христо за първи път показа своя скеч с китарата. Сега го повтаря и в „Комиците“, но за далеч повече пари. Преди да влезе в компанията „Дрийм Тийм Продакшън“ Гърбов има изключително изкушаваща оферта от Слави Трифонов. Дългия предлага много пари и обещава славни бъднини на талантливия си колега. След няколкодневен размисъл Христо отказва.

„Замислих се, че участието ми в ежедневно шоу ще изцежда силите ми и на практика ще ме лиши от възможността да се изявявам в театъра. А и прецених, че нямам сили за втори път да влизам в казарма, където да ме тъпчат и мачкат“, категоричен е Христо Гърбов. С този мотив той отказва да стане водещ на предаване, въпреки че има достатъчно опит и харизматичност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Христо Гърбов сварил жена си на калъп"

  1. plenty of fish dating site   26.11.2019 at 21:08

    If some one desires expert view on the topic of blogging and site-building
    then i propose him/her to pay a visit this web site, Keep up
    the good work.

    Отговор
  2. ps4 games   29.11.2019 at 6:49

    If some one desires to be updated with most up-to-date technologies then he must be pay a visit this web page and be up
    to date daily.

    Отговор
  3. quest bars cheap   02.12.2019 at 4:10

    Link exchange is nothing else but it is just placing the other person’s web site link on your page at proper
    place and other person will also do similar in favor of you.

    Отговор
  4. how to get help in windows 10   28.12.2019 at 6:42

    Cool blog! Is your theme custom made or did
    you download it from somewhere? A design like yours with a
    few simple tweeks would really make my blog jump out.
    Please let me know where you got your theme. With thanks

    Отговор
  5. https://russellwebster.tumblr.com/   31.12.2019 at 23:40

    Great post. I was checking constantly this weblog and
    I am impressed! Very useful information particularly
    the closing section 🙂 I deal with such info a lot. I used to be looking for this
    certain info for a long time. Thank you and good luck.

    Отговор
  6. sling tv best package 2020   24.01.2020 at 21:06

    Very shortly this website will be famous amid all blogging and site-building users, due to it’s fastidious content

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *