Соня Васи става природозащитничка!

Соня Васи

  Певица, манекенка, модна дизайнерка, миска и какво ли още не – Соня Васи няма почивен ден. Първата българка, снимана в „Плейбой“, обяви, че загърбва секса завинаги. Тя обаче има още по-големи амбиции за бъдещето си. Красавицата има планове да до гони една от своите конкурентки за мъжките фантазии – Памела Андерсън, по хуманитарна дейност. Също като звездата от „Спасители на плажа“ и секс символа от 60-те години на миналия век Бриджит Бардо варненката се запалила по опазването на животните и борбата за техните права.

От почти 6 месеца Соня Васи е станала отявлема активистка за правата на четириногите. Блондинката, която от почти две десетилетия живее в САЩ заедно с дъщеря си Бриана, се е увлякла от модата на холивудските знаменитости да опазва природата и нейното разнообразие. Вместо да се включва в защитата на изчезващи видове обаче, Соня намерила своята идеална нова роля – осиновителка. Еротичната моделка и певица се е впуснала в трудната задача да намери дом на десетки малки безпризорни животинки от България именно в САЩ.

Почти всеки ден блондинката разглежда снимки на намерени на улицата кучета и котки в интернет, но за разлика от повечето безучастни любители на пухкавите твари не остава равнодушна към болките им. Тя участвала в групи за събиране на пари, разпращала съобщения на всичките си близки приятели и подемала инициативи, с които да подпомага дейността на различни родни организации, заети с четириногите. Самата Васи също имала намерение скоро да увеличи семейството си с още един питомец и вместо да купува куче или коте с родословие, се колебаела да избере родено на улицата пале.

„Тези страхотни и добри кучета си търсят дом. Моля, помогнете им, ако можете. Ако някой от Америка иска да ги осинови, предлагам да поема пътните им за транспортиране от България до тук“, рекламира дейността си като природозащитничка сексапилната блондинка в личната си страница в интернет.

Страстта на варненката да се грижи за беззащитните животни пламнала, след като самата тя решила да вземе под своя покрив улично коте. Соня го харесала от обява в интернет и се влюбила в него от пръв поглед. Блондинката не се кротнала, докато не прибрала пълното с бълхи писанче в дома си и след като го изкъпала и обезпаразитила, го приела за равностоен член на семейството. Двете с дъщеря й дори дали име на котака – Макс, и често го приемали в спалните си.

„Много съм щастлива, че това секси черно котенце е част от живота ми. Направо имах чувството, че когато видях тъжния му поглед, то ми е казвало с него – спаси ме, спаси ме“, споделя Соня Васи. Всъщност животинката изглежда е само загрявка за силиконовата блондинка, която е решила да направи и по-важна стъпка в спасяването на света. 43-годишната певица възнамерява отново да изпита майчинските трепети, като вземе да се грижи за изоставено бебе.

Преди няколко месеца столичевн ежедневникът разкри, че Соня дори си била набелязала се идеалното детенце за осиновяване – малко негърче, а изоставено от биологичната си майка в дом. Васи имала желание да прибере детето при себе си и да му даде равен шанс в живота. Варненката така се вживяла в ролята си на холивудската звезда Анджелина Джоли, известна с осиновителските си дейности, че била подала документи още през ноември, за да вземе хлапето и така да увеличи семейството си с още един член. Социалните я одобрили и са й предложили да гледа тъмнокожото момченце на 2 годинки, преди да са оформени всички подробности. Родната Мис България обаче не можела веднага да се похвали като майка на детенцето, защото трябвало първо да се провери дали двамата с него ще си паснат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *