Мъжът на Ирена Милянкова е разорен!

Росен Чолов
Росен Чолов

  Арестуваният сводник и бивш сикаджия Росен Чолов е разорен, научихме от негови приближени.

Мъжът на актрисата от „Под прикритие“ Ирена Милянкова излезе от ареста преди седмица срещу 7 бона гаранция. Той беше арестуван през ноември миналата година в разгара на войната за контрол над ВИП проститутките в София. Cред източници, със серия арести на ВИП сводници близки до ГЕРБ овладяват бизнеса с плът преди изборите, за да финансират кампанията си.

След излизането от ареста Росен Чолов бил с 20 килограма по-слаб и отчаян за бъдещето си в бизнеса с модели. Момичетата на агенцията, която е контролирал в миналото, се разбягали по други фирми. Приходите на семейството му се крепели единствено на тези на съпругата му.

Ирена Милянкова
Ирена Милянкова

Ексклузивно научихме, че арестът на Росен Чолов преди 9 месеца е свързан с това, че е приятел на враг на ГЕРБ. Той се казва Любомир Ников и е бивш шеф на общинската фирма „Озеленяване“. Ников стана известен с това, че кара лъскави автомобили като „Бентли“ и „Мерцедес“, докато ревизия в управляваната от него общинска фирма показала злоупотреба със стотици хиляди лева. „Между Ников и ГЕРБ отдавна тлее неприязън. Те го уволниха по време на управлението си и оттогава започнаха и проблемите му с правосъдието“, разказва източникът.

Ников е известен и с това, че е мъж на прокурорката която прекрати делото за самоубийството на Ахмед Емин, „мъжката секретарка“ на Доган. Развива бизнес с мелници и е общински съветник в Елин Пелин.

Ирена с четирите си деца
Ирена с четирите си деца

По информация бизнесменът е станал един от многото клиенти на апаратурата за подслушване и старателно са изучени контактите му. Един от тях е Росен Чолов.

Мъжът на Ирена Милянкова и Любомир Ников са приятели от години. Арестуваният за сводничество често му гостувал в Елин Пелин, където Ников с бентлито има огромно имение.

Росен Чолов е участвал и в политически проект заедно с приятеля си Любо. Двамата са рамо до рамо в листата на Земеделския народен съюз по време на местните избори за общински съветници в Елин Пелин, но влиза само Ников.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *