Бойко Борисов жени доведената си дъщеря за сина на Румен Пашата

Бойко и Пашата (вляво), вече са се сватосали

  Бойко Борисов и Румен Николов – Пашата са напът да се сродят по канона на любимия им филм – гангстерския епос „Кръстникът“. Бившият премиер и босът на СИК лично са „бабували“ и благословили любовната връзка между собствените си деца.

Доведената дъщеря на Бойко Борисов – Веселина и синът на Румен Пашата – Георги, са най-актуалната двойка на политико-мутренския елит на България. ВИП отрочетата на властта и мафията в момента карат любовно лято в Слънчев бряг и не се свенят да демонстрират публично чувствата си.

Веселина и Георги, който е по-малък с цели 6 години от дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова, окупират всяка нощ с армия охранители баровските заведения на Слънчев бряг.

19-годишният син на Румен Пашата и доведената щерка на Бойко Борисов сноват прегърнати из Слънчев бряг между „Бедрум“, чалга заведението „Час пик“ и нощните барове в комплекса на братя Диневи на Свети Влас, плътно обградени от поне 20 охранители.

Тежко въоръжените гардове избутват агресивно всеки, който се опита да доближи Георги и Веска и поради тази причина фотограф не съумя да документира със снимка любовните им отношения. Наследниците на Бойко и Румен Пашата плажуват на частен плаж в близост до хотел „Дюн“ на Мая Илиева, но дори тогава са зорко пазени от елитни гардове на фирмата на Митко Каратиста „Боду COT“. Един от охранителите на ВИП чедата има специална задача – да носи чантичката с кученцето на щерката на Бойко Борисов. Младите влюбени се придвижват с кавалкада от автомобили – Веска и Георги се возят в черно „Ауди“ А8, следвани от два черни джипа „Тойота Ленд Круизър“ и сиво БМВ Х5. Малцина в Слънчев бряг знаят къде нощуват наследниците на Бойко и на Румен Пашата. Според някои те обитават президентски апартамент в хотел „Маджестик“, а охраната е отцепила цял етаж от баровския хотел. Според други ВИП двойката нощува в баровска вила на Свети Влас, собственост на брата на Румен – Николай. Веска с Мартин Пашата. Любопитен детайл е, че в съседство до въпросната вила се намира и къщата на братя Маргини в курорта.

Цветелина Бориславова с дъщеря си Веска

Кога точно е започнала любовната история между Веска и Георги остава загадка. Хора от обкръжението на Бойко Борисов обаче са категорични, че младите са се залюбили тази пролет, насърчени от влиятелните си татковци.

Макар Веселина, наричана на галено Веска, да не е биологично дете на Борисов, самодържецът от Банкя я гледа с по-голяма любов от единствената си официална щерка Венета. Причината е тривиална – Веска е отрасла с Бойко който още преди 10-и ноември 1989-а се залюби с Цветелина Бориславова и разтури брака с първата си съпруга Стела. Изоставената лекарка пък се взе с мъжа на Цветелина – Стефан Абаджиев и замина за Америка с детето на Бойко. За пожарникаря остана да се грижи за доведената си щерка Веска, която е била на 2 годинки, когато е започнала да казва „татко“ на Борисов.

Любопитна лична история има и 19-годишният Георги, син на мафиотския бос от СИК Румен Николов – Пашата. През 2003 г., когато е едва на 9, малчуганът е пратен от баща си в Лондон заедно с по-голямата си сестра Елица. В този период Бойко Борисов е главен секретар на МВР, а някогашните му съдружници от гангстерската групировка СИК подемат кървава война помежду си за разпределение на територии.

Румен Пашата е в отбора на Младен Михалев – Маджо, от другата страна на барикадата са братя Маргини. След отвличането на сина на Венцислав Стефанов и няколко мафиотски екзекуции на знакови авторитети от СИК Пашата бяга в Англия със семейството си. Месеци по-късно бившият командос се завръща в България, но без децата си. Малкият Георги е записан в елитното пансионно училище „Бел Беджбъри“ в графство Кент, където годишната такса за обучение надхвърля 50 000 евро. Оттогава синът на Румен Пашата се прибира в България само за коледните празници и през лятото.

Казват, че миналата есен мафиотският наследник бил приет да следва в елитен лондонски университет, след като завършил средното си образование. Тази пролет обаче Георги тайно се прибра в България, което породи мълва, че е изключен от университета заради участието му в масов бой между арабски и руски студенти. Наследникът на Пашата се бил на страната на „братушките“.

Веска с бившето си гадже Мартин Емилов

По всяка вероятност синът на мафиотския бос се е обвързал с дъщерята на Цветелина Бориславова малко след завръщането си, тъй като точно тогава Веска зарязала гаджето си Мартин Емилов, син на общинския съветник от Сандански Росен Емилов.

„Жоро и Веска са неразделни и по всичко личи, че връзката им ще продължи дълго. На сина на Румен Пашата никак не му личи да е смутен от факта, че гаджето му е няколко години по-голямо от него. Това със сигурност не притеснява и родителите на младите влюбени – та нали ако има сватба, Бойко и Пашата ще се сродят и чрез родова връзка ще обединят капиталите си…“, коментират от обкръжението на бившия премиер.

 

Мафиотът кръстник на Веска, Борисов – на сина му Георги

Дългогодишните съратници от СИК Бойко Борисов и Румен Николов – Пашата отдавна са взели под своя опека децата на ближния си. В началото на 90-те на миналия век Пашата кръщава Веска, дъщерята на Бойко и Цветелина Бориславова.

„Тогава Борисов прохождаше в мутренския занаят и все още живееше с Цвети и с детето в панелен апартамент в квартал „Младост“. Покани Пашата за кръстник на доведената си щерка, тъй като родителите на първата му жена Стела не позволиха на Борисов да избере кръстник на собствената си дъщеря Венета. На кръщенето на Веска пък не присъстваха родителите на Бойко, които не одобряваха връзката му с Цветелина Бориславова“, спомнят си стари приятели на доскорошния премиер.

Щерката на Цветелина Бориславова израснала под бащинските ласки на пожарникаря

Години по-късно Бойко връща жеста на мафиотския бос на СИК, като кръщава сина му Георги. Малкият е въведен в Христовата вяра доста късно – през 2005-а, когато е на 11. Злите езици разправят, че Румен Пашата организирал две кръщенета на детето си. Първото било година след раждането на Георги, но тогава Бойко не бил фактор в мафията и не бил удостоен с честта да бъде кръстник. Затова години по-късно, когато Борисов е главен секретар на МВР, се организира второ кръщене за сина на Румен Пашата, та да се угоди на новия „тато ти тути“.

 

Битият Стенли, тормозен от Цветелина Бориславова

Безспорно най-известното медийно гадже на доведената дъщеря на Бойко Борисов е злополучният „бизнесмен“ Стоян Сарийски – Стенли. Името му нашумя през зимата на 2009-а, когато негови фирми се включиха в строежа на столичното метро, спечелвайки обществени поръчки за десетки милиони.

Запитан от журналисти кой е Стенли, Бойко призна, че това е бившето гадже на щерка му Веска.

„Една вечер я заварих плачеща и го набих“, изцепи се самодържецът от Банкя. Запознати обаче твърдят, че не Бойко Борисов е разтурил връзката на Веска със Стенли, а майка й Цветелина Бориславова. Банкерката научила от свои приятели, че дъщеря й е публично унижавана от гаджето си, който на всичкото отгоре й посягал, когато попрекали с пиенето.

„Цветелина привика Стенли и му обяви, че ако до една седмица не остави Веселина, няма да му даде възможност да продава дори семки. Директно му каза, че ще го унищожи“, признават от обкръжението на 23-годишния Стоян Сарийски. Дни по-късно данъчни стартирали проверки в трите фирми на приятеля на Бойковата щерка. Така Стенли престанал да се вижда с Веска.

Днес бившият зет на Бойко Борисов живее на семейни начала с дъщерята на официалния вносител на „Хитачи“ за България, от която има и дете. Стенли припечелва от соларни системи за производство и продажба на електроенергия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *