Асен Блатечки си пада по шведска тройка!

Асен Блатечки

  Асен Блатечки едва не станал жиголо в зората на демокрацията, разкрива самият той. Актьорът получил оферта да се пробва като мъжка проститутка от собственик на публичен дом.

„Нямам комплекси от голотата нито в живота, нито на сцената“, твърди Блатечки. Без дрехи нашумелият актьор е играл в две театрални постановки – „Френският квартал“ и „Любовникът“. Освен това е опитвал почти всичко и в секса.

„Пробвал съм тройки, и четворки, и то във всевъзможни комбинации. Разкрепостен съм, но нямам заучени стратегии и отработени движения“, признава звездата от сериала „Стъклен дом“. Ако се вярва на думите му, Асен е правил любов къде ли не – в театъра, в НАТФИЗ, в кола, в камион и дори на Камбаните. За пръв път „заровил кокалчето“ на 12-годишна възраст. В дебютния му сексуален акт му партнирала негова съученичка.

Макар да е натрупал доста опит с жените, Асен не крие и някои свои слабости в общуването с нежния пол. „Припрян съм и искам всичко да става много бързо. Често пропускам ухажването.

Асен Блатечки и Алекс Сърчаджиева в интимна сцена във филма "Шивачки"

Пожелая ли една жена, трябва да я имам веднага. Но може пък това да ми е чарът. Моята директност пленява дамите, защото всяка от тях тайно си мечтае за истински мачо“, разсъждава актьорът. И без капка свян добавя, че обикновено ходи без бельо. Гащи обувал само когато се налагало да се преоблича с колеги в обща гримьорна.

От години Блатечки е женен за актрисата Катерина Горанова. Двамата имат дъщеря, която носи името на майка си. „Със съпругата ми се запознахме на една сватба, на която тя беше кума. Силно я пожелах и просто си я взех“, смее се Асен. На жена му обаче едва ли й е смешно, когато чете в пресата за любовните му подвизи. Съвсем прясна е забежката на Блатечки с топ красавицата Диляна Попова, а са се появявали и други информации за негови изневери. Папараци дори успяха да заснемат актьора, докато е по чуждо.

Изпълнителят на една от най-възловите роли в „Стъклен дом“ е роден на 22 март 1971 г. в София. Израства в столичния квартал „Коньовица“ и като дете шашка възрастните с разностранните си таланти – рисува перфектно, шампион е по бойни изкуства, отдават му се чуждите езици. „10-годишен започнах да тренирам джудо. Бях и състезател по карате, треньор ми беше Алексей Петров. Усвоявах бойните техники в дружество „Хан Аспарух“. От 1988-а до 1992-ра четири пъти ставах първенец на България. Но пък бях и цар на разказването на вицове.

Моята учителка по биология Таня Павлова веднъж ми каза: „Асене, ти трябва да станеш артист!“. Понякога тя ме оставяше да разказвам вицове през всичките 45 минути от часа. Направо забравяхме за биологията. Госпожата е тази, която ме побутна към театъра“, разкрива Блатечки.

Решен да се посвети на актьорството, в началото на 90-те той записва НАТФИЗ. Завършва висшето си образование през 1996-а в класа на Стефан Данаилов. Още преди дипломирането си заиграва в Народния театър. По-късно участва в постановки и на Младежкия, и на „Зад канала“. На сцена Блатечки има запомнящи се главни роли, сред които Хамлет на Шекспир, Тартюф на Молиер и други.

В последните години Асен гради успешна кариера и в киното и телевизията. Досега е влизал в кожите на трийсетина герои от големия и малкия екран. Работил е с холивудския режисьор на екшъни Ринго Лам и с щатските филмови компании „Ню Имидж“ и „УФО“. За свое най-голямо постижение в киното смята изявата си в хитовия сериал „Спартак“. Там името му заема трето място във финалните надписи непосредствено след хърватина Горан Вишнич („Спешно отделение“) и ветерана Алън Бейтс („Кметът на Кастърбридж“). В минипоредицата за прочутия гладиатор Асен изпълнява ролята на Полимус – приятеля на Спартак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *