Шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов–Дучето прикрит от МВР за организация на нелегални екскурзии

Димитър Ангелов – Дучето

  Зверска катастрофа, станала около полунощ на 19 срещу 20 август на Петолъчката, едва не отне живота на двама души, съобщиха очевидци на инцидента. Едва ден по-късно МВР пусна лаконично съобщение, в което обаче са спестени имената на организатора на пътуването – Димитър Ангелов – Дучето, а също и на шофьора, причинил катастрофата.

Автобусът с фенове на ЦСКА се е връщал от среща на „червените“ с „Черноморец“ в Бургас. Своеобразната екскурзия е организирана от шефа на фенклуба Димитър Ангелов – Дучето, въпреки съществуващите разпоредби подобни пътувания да се правят единственото от туроператорски фирми. Всеки от пътуващите е трябвало да плати по 19 лева за отиване и връщане от морето.

Около 23,30 ч. автобусът спира на Петолъчката. Част от феновете тръгват да пресичат, за да отидат до бензиностанция, която се намира на отсрещната страна на пътя. Точно този момент по шосето профучава ауди със софийска регистрация и блъска жестоко 24-годишна жена от град Гоце Делчев и 33-годишен мъж от София. Настъпва невъобразима паника. Шофьорът на аудито бяга, въпреки че някои от феновете правят всичко възможно да го задържат, дори чупят едно от стъклата на автомобила. Няколко часа по-късно сам се, предава в полицията в Ямбол.

Димитър Ангелов – Дучето

Младата жена е в безпомощно състояние, потънала в кръв, мъжът е със счупен крак. Феновете веднага звънят на Бърза помощ, но линейката идва след половин час. Появява се и полиция. „Откараха момичето в реанимацията на сливенската болница, а момчето в спешния център. Полицаите отказаха на феновете да отидат до болничното заведение, въпреки, че част от нас искахме да дадем кръв. Сигурно се страхували от безредици, защото някои от нас бяха побеснели заради обърканото поведение на ченгетата. Дори не знаем какво става с пострадалите“, разказват очевидци на инцидента от агитката.

Жената е с фрактура на таза и травма на главата, а мъжът е със счупен десен крак. Двамата са настанени в реанимацията на МБАЛ-Сливен, съобщи ден по-късно МВР.

Любопитното е, че в нито една полицейска сводка няма и дума за участието на Дучето като организатор на екскурзията, приключила със зловещата катастрофа, възмущават се привържениците на ЦСКА. Според тях става дума не за небрежност, а за съзнателно прикриване от страна на МВР на тежки нарушения около организацията на пътуването.

Шефът на фенклуба Димитър Ангелов-Дучето напоследък си навлече гнева на много от „червените“ привърженици заради тесните връзки, които установи с управляващите и лично с премиера Борисов. В сектор Г се говори, че той оказва безценна помощ на ГЕРБ, като прави политическа пропаганда на управляващата партия по време на избори. Агитката негодува, че тъкмо Димитър Ангелов се опитва да я използва за политически цели. Неслучайно преди време ултрасите в нея издигнаха плакат: „Дуче, върви си!“.

Според запалянковците Димитър Ангелов се е обадил на когото трябва инцидентът да бъде потулен. Още повече, че от години се говори, че Ангелов раздава на феновете при подобни пътувания да пренасят цигари и други стоки, което според потърпевшите е чиста форма на контрабанда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов–Дучето прикрит от МВР за организация на нелегални екскурзии"

  1. sv388   30.05.2023 at 6:23

    Hi, i feel that i noticed you visited my website so i got here to return the choose?.I’m
    attempting to in finding things to improve my site!I guess its good enough to use a few of your ideas!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *