Шокиращо! Развратният поп от Троянския манастир си показва половия орган в интернет!

Йеромонах Кирил Тодоров

  29-годишният йеромонах Кирил Тодоров от Троянския манастир води двойствен живот, а зад манастирските порти се крият интриги, скандали и похот, каквито и Бокачо не е сънувал, че да ги опише в своя „Декамерон“, алармираха запознати с разгулните дела на божия човек. През деня модерното отче било доста смирено и съвестно вършело християнските си дела, но паднела ли нощта, се развихряло в малката си килия, забравяйки за богоугодната мисия на всеки духовник.

Младият йеромонах ловувал разкрепостени мъже в небезизвестните сайтове за запознанства „Гепи ме“ и „Гей БГ“. Най-куриозното в случая е, че божият служител се оглеждал за партньори в хомосекцията на виртуалното пространство „мъже търсят мъже“. Любима виртуална дестинация на развратния монах бил сайтът за видеочатове www.cam4. com, където с охота развявал прелестите си и често мастурбирал пред уеб камерата. Любимо занимание му било да си показва половия орган на останалите загорели мераклии.

Денем отчето смирено служи на Бога

Известно време търсачът на лесни любовни приключения в расо се подвизавал под никнейма „blueocean“ (син океан – б.а.), но след като хлътнал до уши по един от виртуалните си събеседници, за да му засвидетелства своята любов, изтрил всичките си профили и се кротнал.

„Не се притеснявам да ти дам паролите и никовете си за да видиш, че откакто си говорим с теб, съм изтрил всичко. Моето сърце е чисто. Аз освен теб не желая никой друг и не искам да оставаш с някакво грешно впечатление, че освен теб се свалям с някои друг, кълне се влюбеното отче. „Мръсник! Защо ти е тази дупка в джобовете? Да си пипаш пи*ката ли?“, любопитства развратното попче.

От месец в световноизвестния сайт за видеосподеляне „Youtube“ на особен интерес се радват цели 5 клипа в които главен герой е палавият йеромонах Кирил. В скандалните видеоразговори, озаглавени „Извратен поп от Троянския манастир – йеромонах Кирил Тодоров“, „Извратен поп разказва пикантерии“ и „Извратеният поп казва колко братя педали има в манастира“ отчето недискретно обсъжда останалите обитатели на манастира, сек*уалната им ориентация и плътските им мераци. Тема на разговорите между палавия Кирил и неговия неизвестен събеседник са активен или пасивен е монах Филарет от Троянския манастир.

Троянският манастир

„От шестима монаси в манастира четирима са педали. Игуменът е нищо. Игуменът е болен от диабет. Преди малко Григорий направи театро с жена си отсреща. Караха се. Жена му крещеше, пищеше, истерясваше. После дойдоха тук и тя блъска по вратата в манастира. Пахоний пък си има един, който май се разведе заради него на стари години. За дядо Теофан не съм чувал нищо“, клюкарства Кирил и палаво върти очички.

Извратеното отче с подигравка обсъжда прякора на „колегата“ си Августин баба Гуси и споделя пикантерии от спалнята на манастира, жалвайки се от затворения живот, който води. Отчето се оплаква, че напуска дверите на манастира и отива до близкото градче Троян само за да си плати телефона, да пийне кафе с монах Филарет и да мушне една пица, в случай, че му се похапва нещо блажно. Любопитните хорски погледи обаче го дразнели, освен това се притеснявал, че ако тръгне на разходка из града може да се изгуби тъй като знаел само къде е пощата. Бъбривият Кирил обаче не пропуска да се оплаче от клюкарския нрав на останалите монаси, които обичали да обсъждат минувачите. „Аз затова не ходя много с тях. Резил!“, споделя разкрепостеният монах.

Разгулният монах с гордост позира до лаптопа си в килията си в Троянския манастир

С артистичен маниер Кирил имитира монах от манастира, който е родом от Казанлък, наричайки го Мис Тони Канзаска. Йеромонахът с чувство за хумор разказва как отказал да го приеме в килията си на разговор, тъй като имал важна среща в скайп, която не знаел колко дълго ще продължи.

„Ами добре, аз ще почукам, пък ти ако искаш ми отвори“, примирило се отчето. В скайп разговора е обсъден и половият орган на някой си Пиер – колко му бил дебел, ама къс. „Как ще правя секс с него? К’во ще правя с тая малка пишка“, отсича развратното отче.

Любовната афера на йеромонах Кирил и виртуалния му любовник, с когото имали интимна връзка, обаче изобщо не приключила с хепиенд. Докато се кълнял, че вижда общо бъдеще за двама им, приятелят на йеромонах Кирил го зарязал заради друг по-благонадежден мъж, а монахът неутешимо страдал в покоите си с разбито сърце, разкриха запознати с хомосек*уалната драма.

Преди две години любимият на покойния патриарх Максим Троянски манастир попадна в епицентъра на светски скандал, който приключи със съдебно дело и смяна на тогавашния игумен Теодосий, който изгони“ инвалиди от храма, защото недъгавите хора, според него, били прокълнати и грешници. Репортерът Боби Ваклинов от „Господари на ефира“ дълго преследваше игумена из двора на храма, за да му връчи „Златен скункс“, който според дядо Теодосий бил сатанински. Старият игумен бе наказан от Светия синод с отстраняване от поста му и бе заменен от епископ Григорий, който днес управлява светата обител. Още щом разбрали за избора му, монасите се вдигнали на бунт срещу новия игумен. „Въстанието“ се водело от йеромонах Кирил, монах Филарет и архимандритите Августин и Пахомий. Те изпратили гневно писмо до патриарх Максим, в което изложили доста критични оценки към личността на новия си шеф. По думите им Григорий имал чепат характер и бил „доста неприемлива личност поради особеност в характера, граничеща с психопатия“.

В социалната мрежа „Фейсбук“, където достъп до профила му имат една дузина божии служители, скандалният Кирил е далеч по-кротък. Отбелязал е, че е фен на тийнейджърския идол Лейди Гага и руската гей звезда Верка Сердючка, който преди 6 години скандализира пуританите с класирането си на второ място в конкурса „Евровизия“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шокиращо! Развратният поп от Троянския манастир си показва половия орган в интернет!"

  1. поп варню   09.12.2013 at 9:17

    Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима „варненци“ : – Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама „столичани“ (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато есхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА СА МАЙМУНИ ЗАЩОТО ИМАТ ЧАРВЕНИ ЗАДНИЦИ . . . -=

    Горките 13 кандидати за Варненски МУтрополит, те не правят разлика между „манастирска мишка“ и „военноморски тюлен“ и не знаят, че когато навлязат навътре в далаверите ще станат опасни и излишни и тогава ще ги пратят не за плитководни миди – а за дълбоководни акули (със запушен шнорхел и много олово на кръста); т.е. морска епархия – морски „емоции“ . . . Амин.

    -=
    В Българската Православна Църква гейове няма, защото всички са педерасти; гейовете са в Българската Социалистическа Партия . . .

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *