Продан Христов тайно продължава да търгува със своя „Антималигноцит“

Продан Христов

  В морето от чудодейни цярове, в което ежедневно плуват онкоболни българи и техните близки, е и лекарството „Ставринол„. Невероятните му качества се дължали на нанодиамантите, които се съдържали в него. По-паметливите и до днес потръпват при спомена за медийния бум, който сътвори проф. Ставри Ставрев от БАН. Качествата на цяра му обаче така и не бяха доказани и изведнъж информационният ураган, който повлече хиляди онкоболни у нас, заглъхна.

Пациенти с рак са категорични, че той продължава да върти бизнес и чрез подставени лица предлага лекарството. Според наши източници то се продава за около 60 евро. Интересното е, че съдружник на Ставрев в начинанието е бившият съпруг на тв водещата Гала – Константин Будев. Това обяснява защо уж чудодейното лекарство поне 2 пъти бе рекламирано в предаването.

Лекарството против рак на Продан Христов - "Антималигноцит"

И друг път българин се обяви за откривател на лекарство, унищожаващо рака. Доста възрастният Продан Христов продължава да търгува със своя „Антималигноцит“ от не толкова далечната Виена и пред дома му има непрестанен поток от болни. Те вярват на думите му, че продуктът му помагал при 100 вида рак. Отчаяните хора плащат между 90 и 180 долара месечно за цяра. В последните месеци обаче цените са драстично качени. Според наши източници за „Антималигноцит“ вече се искат над 250 евро.

Продан Христов се държи арогантно с пациентите и официално твърди, че не продава продукта си. Истината е обаче, че търгува с него, но тайно, тъй като дейността му е напълно незаконна. Редица проучвания, направени у нас и по света, не потвърждават твърденията на Продан Христов, че „Антималигноцит“ помага. Може би при някои пациенти има подобрения, но те са под 10% от изследваните случаи. Освен това „откривателят“ категорично отказва да

Проф. Ставри Ставрев

разкрие съдържанието на цяра. Искал да продаде формулата за над 20 милиона евро и тъй като никоя фармацевтична компания не му ги дава, той твърди, че е обект на саботаж и умишлено не се дава регистрация на продукта му.

„Повярвайте, никой не е идиот! Ако това лекарство имаше приписваните му чудодейни качества, отдавна щяхме да го регистрираме“, коментират неофициално служители в Министерството на здравеопазването.

А представящият се за доктор Продан Христов гневно заявява, че е бесен на българите и на човечеството и ще отнесе рецептата на „Антималигноцит“ в гроба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

7 Отговора за "Продан Христов тайно продължава да търгува със своя „Антималигноцит“"

  1. gole   09.04.2013 at 12:27

    Не ви е срам! Майка ми и много други хора, влючително и деца с рак на мозъка отписани от медицината са все още живи, благодарение на това лекарство! Проверете малко преди да пишете!
    Има и книга издадена по темата…

    Отговор
  2. Здравко Здравков   19.04.2013 at 20:42

    Лекарството наистина помага – често и в много напреднал стадий. Обаче има много антихуманни пропасти, както навън така и в нашето мило Отечество. – без ирония. Иска да го даде на българите, но ние не му позволяваме, защото каква полза от милионите дето се дават за цитостатици всяка година и се облагодетелстват цяла верига от чиновници. Тези, които са опирали до помощта на Продан Христов, могат да разберат.

    Отговор
  3. Иван Дойчинов   24.04.2013 at 15:38

    Това лекарство е невероятно. Баща ми е жив благодарение на него след прекарани 3 операции и почти отписан от нашата комерсиална „медицина“.Жалко е че всеки в тази област мисли само как да забогатее. Ако се легализира това лекарство много “ доктори“ и “ болници“ ще трябва просто да си потърсят друга работа и изчезнат

    Отговор
    • Цветелина Пашова   18.09.2013 at 20:29

      Моля Ви имаме спешна нужда от това лекарство ако някой знае как да го намерим и закупим пишете става дума за приятеля ми той е на 25г. и състоянието му се влошава всеки ден спешно се нуждая от помощ.

      Отговор
  4. Михаела   25.09.2014 at 17:04

    И четирите написани коментара са на един и същи човек. Аре бегай бе, жлем

    Отговор
  5. bitly.com   05.09.2021 at 1:40

    Everything is very open with a really clear explanation of the challenges.
    It was really informative. Your website is very helpful.
    Thanks for sharing!

    Отговор
  6. Michaela   29.10.2021 at 16:34

    Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
    I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post.
    I’ll definitely comeback.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *