Наталия Симеонова заби нож в гърба на Халваджиян!

Наталия Симеонова

  Наталия Симеонова предаде човека, който години наред я хранеше. Водещата заби нож в гърба на доскорошния си работодател Маги Халваджиян, приемайки оферта за изяви по Би Ти Ви. Арменецът е във война с частната медия от пролетта и най-малкото от Наталия очакваше да премине във вражеския лагер. Та нали именно Халваджиян лансира навремето русокосата дама с „Море от любов“ и я превърна в една от най-рейтинговите тв звезди. А когато Би Ти Ви спря сълзливото предаване, Маги започна преговори с други канали за шоу на блондинката.

След предателството на Симеонова отношенията й с клана Халваджиян охладнели сериозно, твърдят запознати. Първи приятели в миналото, днес Наталия и тв отломките на винаги храбър народ мъченик избягвали да се гледат в очите.

Магърдич Халваджиян

Проблемите между доскорошните съратници започнаха, когато Маги, Джуди Халваджиян и екипът им бяха принудени да преустановят работата си с Би Ти Ви. Телевизията пожела да си спести парите, които плаща за външните продукции на арменците и оряза сериозно бюджета им за следващия сезон. Така по-нататъшното сътрудничество на братята с бившия канал на Мърдок се оказа невъзможно.

Повечето звезди на Халваджиян останаха верни и не си потърсиха нова работа.

Случаят на Наталия Симеонова обаче бе по-различен. Русокосата водеща получи от Би Ти Ви предложение, което не можа да откаже, и загърби Маги и Джуди.

За новото предаване на Симеонова се разчу още през май. Тогава водещ сподели, че с Би Ти Ви готви свой собствен проект. Пак по онова време Наталия разкри, че веднага след спирането на „Море от любов“ Магърдич й предложил да преместят старото й шоу в друга телевизия. Водещата обаче съзряла по-добра възможност – да запази досегашното си място. Затова и отказала да обикаля кабеларките.

Тези дни стана ясно каква точно ще е бъдещата роля на Наталия в ефира на Би Ти Ви. Вместо да сдобрява интимни двойки и да пренася любовни послания, тя ще посредничи зрителите й да вършат добрини на свои роднини, приятели и дори на непознати. Името на шоуто й също вече е известно – „Предай нататък„.

Все по-упорито се говори обаче, че предаването далеч не е така благородно, колкото се опитват да го представят. То просто е войната срещу арменския продуцентски клан. Според запознати. Предай нататък“ ще е също толкова сантиментално като спряното през февруари „Море от любов“.

Подобна коварна схема Би Ти Ви прилага и по отношение на друго предаване на Халваджиян – „Господари на ефира„. Медията купи лиценза за италианския еквивалент – „Стриша ла нотиция“, и наесен ще конкурира арменците с него. Заглавието „Господари на ефира“ все пак си остава запазена марка на Джуди и Маги и те ще продължат да си правят своето шоу в ефира на Нова телевизия.

Преминаването на Наталия в лагера на Би Ти Ви наскърбило много бившите й продуценти. Чак сега те разбрали, защо Симеонова толкова дълго е отлагала подписването на нов договор с тях. „Огорчението им е огромно. Братята дори забраниха на хората в екипа си да говорят за Наталия и да поддържат връзка с нея. Обявиха я за предател„, твърдят запознати с телевизионната драма на арменците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Наталия Симеонова заби нож в гърба на Халваджиян!"

  1. Сарандовица   10.08.2012 at 15:44

    Ако не е била предателка и коварна Симеонова, щеше ли Денис Ризов да я прецени още навреме и да се освободи от нея?! Макар че доста дълго е изтърпял лигавщината й!

    Отговор
  2. paula   25.02.2013 at 15:10

    айде глупости – арменците били предадени хахаха
    Да не сме в детската градина.
    Защо не поместят и коментарите на другата страна?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *