Митьо Очите със 100 000 лева дневна печалба от наркотиците

Димитър Желязков - Митьо Очите

  Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите и това лято трупа солидни печалби от дрогата по Южното Черноморие. В ъндърграунда изчисляват, че дневната печалба на морския Ал Капоне от наркотици достига колосалните 100 000 лева.

Дилъри на Митьо Очите регистрират най-висок оборот от продажбата на синтетични наркотици в Слънчев бряг и Несебър. Хиляди английски, немски и чешки туристи купуват хапчета екстази, които се продават по 20 лева на морето. Хапчетата на Митьо Очите са с щампа „плейбой“. Местни бандити твърдят, че дилърите на Желязков съумяват да продадат по 5-6 000 хапчета всяка нощ. Отговорник за синтетичните наркотици в организацията на Митьо Очите е Гочо Бургаския. Той отчита оборота всеки следобед на Христо Широков – Широката.

Кокаинът е поверен на гангстер с прякор Сандокана, който се отчита на Станимир Додов – Стамбата.

Това лято Митьо Очите е допуснал в Слънчев бряг и Несебър и дилъри на люлинския наркобос Кирчо Руския. Хората на Руския обаче са длъжни да зареждат кокаина от организацията на Димитър Желязков. Цената на 1 грам кокаин е твърдо фиксирана на 150 лева. Дрогата обаче е с ужасяващо качество, тъй като дилърите я смесват с какви ли не боклуци.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Митьо Очите със 100 000 лева дневна печалба от наркотиците"

  1. nqkoi   01.07.2013 at 11:17

    taka trqbva koito ima ak1l pravi pari da go dyxat zavislivite kopeleta

    Отговор
  2. Baxtavgaza   03.07.2013 at 11:03

    Ti go duxai, kaput. S takiva bokluci kato toja njama da ostane durjava, glupender. Pari se pravjat s akul, a v tazi rabota njama gram takuv!!!

    Kogato re6at da smenqt kuklata, 6te mu izduxat „genialnija“ mozuk.

    Begai smurkai i mu pravi oborot, skapanjak.

    Nekachestven material za nekachestven material… ako me razbirash, otpaduchen material takuv!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *