Защитници на Вихра скочиха на свекърва й във Фейсбук

Вихра Петрова

  Отчаяната съпруга“ Вихра скочи с обиди и закани на бившата си свекърва, майката на „опосума“ Иван. Както е модерно в днешно време, грозната разпра се състоя във Фейсбук. Предимство в заформилия се скандал имаше безработната водеща, защото на нейна страна застанаха всичките й приятели и интернет последователи. Те изсипаха такива цветущи определения и клетви към Сашка Христова, че дори доскорошната й снаха бе принудена да ги цензурира, триейки ги. Журналисти успяха да проследят подробно виртуалното меле.

Лавината от злостни коментари бе предизвикана от самата Вихра. Харманлийката сподели с приятелите и почитателите си наскоро публикувана статия, в която бившият й Иван Христов се фука с къща в гръцкия курорт Кавала. Освен това „опосумът“ твърди, че е готов да дава 50 000 лева за разкрасителни процедури на настоящата си любовница Ирина Сарачинова. Последната по думите му била градско момиче и имала по-друга култура на харчене, от която и да било „харманлийска хитрана“.

Вихра и Ава с въпросния джип, който Иван си взе и го подари на майка си

„Скъпи приятели, очевидно провинцията не трябва да гледа предаванията на Иван и Ирина! Ние, които сме родени по стечение на обстоятелствата в провинцията, не струваме! Да, Иван е казал на дъщеря ми, че има къща в Кавала. Не знаех, очевидно доста печели“, написа Вихра и само след минути последва коментар от някой, който очевидно не я долюбва.

Под псевдонима „Твоето лошо име“ онзи обвини харманлийката, че се занимава само с бившия си и новата му жена. Иван имал право да се разпорежда с парите си както намери за добре, можел дори да ги пръсне до стотинка по Сарачинова.

„Как може да говориш за тях? Искаш хората да продължават да ги нападат ли, удоволствие ли ти прави? Забрави как си ходила и ти с онзи пенсионер от БНТ Милан Кузов… За какво си ходила с него, при положение че той също е бил женен и ти също си разбила семейство? Заради висналата му *** или заради хубавата му стегната кожа? А може би заради хубавото му личице? Значи Ирина е сметкаджийка, разбивачка на семейства и любовница, а ти си най-невинната!“, разкритикува „отчаяната съпруга“ виртуалният й опонент.

Иван Христов

Бившата водеща не падна по гръб. Тя тръгна да гадае кой стои зад обвиненията към нея. Стилът й бил познат, човекът бил лош.

След тази кратка Фейсбук схватка се активизираха близките и приятелите на харманлийката. Те започнаха да сипят клетви по Сашка Христова – майката на „опосума“ Иван. Всички се обединиха около мнението, че по пиянство и подлост продуцентът приличал на родителката си, защото „круша под ябълка не падала“.

„Вие госпожо Христова, никога няма да имате друг внук или внучка и това ще е вашето наказание. Ще гледате на Ирина децата а собствената ви кръв няма да иска да ви види. Въпрос на време е и това ще е вашето наказание…“, гласеше един от коментарите. Друг постинг пък загатваше, че бившата свекърва на Вихра е пияница.

„Като караш колата, поне ползвай „Дринк енд драйв“, че сме чели, че и ти си посръбваш мощно, мамче!“

Иван Христов и Ирина Сарачинова

В разгара на интернет дискусията се стигна и до заплахи. Застъпници на Вихра написаха, че Сашка Христова трябвало да се притеснява от отмъщението на съдбата, вместо да залива с помия и злоба бившата си снаха. И да слезела от джипа, който Иван отне от екссъпругата си. Било опасно да се кара чужда кола, провидението можело да застигне свекървата на някой завой.

„Вихре, да ходиш на църква, да запалиш свещ и да благодариш, че си се отървала от тази паплач. Миришат на повръщано всичките Христови“, съветваха натирената водеща приятелите й. Виртуалният скандал се разрасна до такива застрашителни размери, че „отчаяната съпруга“ бе принудена да трие от Фейсбук профила си клетви и закани в продължение на часове. Сред най-колоритните пожелания към Сашка Христова бяха да си пази силите, за да „влачи сина си по психиатрии, че пияниците там ги лекуват“.

Макар и по-кротко, разправията продължи и на следващия ден. Тогава Вихра не пропусна да отбележи, че именно майката на Иван Христов – Сашка, е виновна за скандала. Екссвекърва си водещата нарече „моя бивша роднина“.

Докато във Фейсбук харманлийката, приятелите и опонентите й си разменяха страшни обиди, дъщерята на „опосума“ и Вихра боледуваше тежко. Малката Ава се беше обринала от коварна шарка, научихме от приближени до семейството източници

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Защитници на Вихра скочиха на свекърва й във Фейсбук"

  1. Стойчева   02.11.2012 at 2:25

    Вихра е психично болна жена -казвам го ,защото ми е познато това поведение от практиката.Ще има да пати Иван ,а малката Ава ще бъде тотално объркана !Жалко за детенцето!

    Отговор
    • Райчева   28.11.2012 at 17:19

      Иван е психично болен. Неговия проблем не е Вихра, а пиянството му и това че не е възпитан да бъде мъж в живота. Да поема отговорност, да брани семейство, да уважава жена си, да дава мило и драго за детето си. Мъж който не държи на дадената дума не е мъж. Ава няма място при един пияница, една озлобена баба и една курва с две чужди деца да живее.

      Отговор
  2. Pingback: 1gourmet

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *