Бойко Борисов продал България за 30 сребърника! Въпросът е на Катар или на Турция?

Бойко Борисов

Бойко Борисов продал страната за 30 сребърника, тръгна из интернет пространството. Повод за тези приказки дават  200  – те милиона долара вложени в наши банки от Катар.

Да си припомним, че тази държава изигра огромна роля в прерисуването на картата в Северна Африка. Интересно доколко са обосновани тези тежки обвинения?  Преди време Бойко Борисов с гордост се би по гърдите, че  се разбрал с емира на Катар да вложи 200 милиона долара в БНБ.

Тогава всички хора изпаднаха в еуфория, че икономиката ни ще живне и изплува малко от бездната попаднала през последните три години. Но сред  хората в интернет, отразяващи случващото се в политическия живот на държавата, се появиха мрачни твърдения, че радостта от тази „инвестиция“ няма да е задълго, защото тези пари щели се окажат началото на промените на териториалната карта на България, подобно на Северна Африка.

Слава Севрюкова

И ни припомнят, че през последните години точно Катар е най-сериозният инвеститор в Турция, а на свой ред южната ни съседка е най-големият инвеститор в югоизточна България, от което си вадят извода, че тази част е продадена срещу въпросната сума.  Визирайки пророчеството на голямата Слава Севрюкова, която предупреждава, че ще продадат  България за 30 сребърника.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nAE37YTIDzA

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Бойко Борисов продал България за 30 сребърника! Въпросът е на Катар или на Турция?"

  1. Antoan   22.11.2012 at 22:45

    Ако мислите че ще управлявате по добре от Бойко ходете на неговото място.Защо си фантазирате и пишете глупости.Защо не търсите вината в себе си а в Бойко или така ви е по лесно.Не мисля че има човек които да управлява по-добре от него.Всички говорят че реже само лентички обаче щом реже лентички значи строи.

    Отговор
  2. Силвия   23.11.2012 at 21:30

    Вина не мога да търся в себе си, защото се трудя и чета денонощно програмни езици и английски език и ходя на интервюта с 300 зора да си намеря работа. Докато Бойко Борисов наследи това, което СДС направи реалните промени и ги доунищожи. Както и тези преди него. Особено Симеон Сакскобурготски. Сега, че направил Метрото ОК, ама това не са болницитее и всичките хора, които искат да живеят в държава, която не е мащеха за тях и хрантути няколко човека от ГЕРБ. Другите искат да живеят щастливо и охолно, както твърдят, че сме надминали Гърците. Пореднта глупост е да ни лишат и от вода, в нашия блок от една година е слабо налягането на водата не може да се поддържа хигиена. Кога ще се махне това правителство и да дойде СДС да имаме пак силна вода?

    Отговор
  3. 1   30.11.2022 at 16:06

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *