Стана напечено във „Вип Брадър“! Мария обезкости Алекс Богданска!

maria-aleks-1

Съвсем очаквано Мария отвърна подобаващо на атаката на Александра Богданска. А причината за скандала между двете се оказа… Даниел Петканов.

Моделката обвини певицата, че постоянно общува с бившия й и по този начин се опитва да я дразни. А най- много се вбесила, когато Мария го нарекла „твоя Дани“. С тези думи красавицата накисна фолк дивата да е сред първите номинирани за изгонване от „Вип Брадър“.

Аргументът на Александра обаче буквално взриви  певицата. Тя все пак се опита да запази спокойствие, но заяви на моделката, че прекъсва контактите си с нея и няма намерение изобщо да влиза в диалог.

Фолк певицата добави, че явно Сашка се дразни от факта, че дама като нея е близка с бившия й приятел. Но си било неин проблем. А тя щяла да продължи да тренира с Даниел. И вероятно, още по- усърдно от преди.

aleks-dani-1

Петканов пък за първи път осъзна, че бившата му приятелка го ревнува. Лудият репортер трудно прикрива чувствата си към Александра. Двамата постоянно се заяждат и си казват, че не могат да се понасят. Не спират да си разменят словесни крошета. Но химията помежду им е очевидна за всички съквартиранти в къщата на „Вип Брадър“.

Дани Милев е категоричен, че репортера все още е влюбен в изкусителната моделка. Тя пък първо каза, че той й е безразличен. Но след като го налазиха дамите в къщата, явно се е отключила дълбоко заспала ревност към бившия.

Интересно обаче дали ще реагира толкова остро и на Миглена Каканашева, която открито налита на Дани Петканов. Дизайнерката и Александра са близки приятелки отвън. Но Мегз все по- настъпателно обсебва палавия репортер.

Въпреки искрите, които прелитат между Богданска и Петканов, повечето съквартиранти са категорични, че няма надежда за връзката им. Явно само някакви остатъчни флуиди прелитат между бившите гаджета, но за любов – и дума не може да става.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Стана напечено във „Вип Брадър“! Мария обезкости Алекс Богданска!"

  1. http://bitly.com/   31.08.2021 at 15:50

    I don’t even understand how I finished up right here,
    however I believed this put up used to be great. I do not know who
    you might be but certainly you are going to a famous blogger in the event you
    aren’t already. Cheers!

    Отговор
  2. ps4 games there   26.10.2021 at 8:19

    Appreciate the recommendation. Let me try it out.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *