Мацките от „София ден и нощ“ нажежиха лятото със снимки по бански – ВИЖ ТУК:

20225736_1126228484144139_5072360632888590336_n
Галя е в Черна гора

В разгара на лятото красивите актриси и моделки от „София ден и нощ“ запалиха социалните мрежи с горещите снимки от летните си ваканции.

Ето как се забавляват някои от най- атрактивните дами от риалити сериала:

Актрисата Калина Кузманова, която играе Галя, избра Черна гора за лятната си почивка. Красавицата демонстрира перфектната си фигура в предизвикателни бански костюми, които я подчертава много добре.

Палавата Симона от сериала се подвизава в и около Слънчев бряг. Актрисата Калина Иванова напусне шоуто преди известно време, но все още е сред любимките на феновете. А горещите й снимки по бански се радват на огромен интерес.

Анна- Мария Чернева прекара по- голямата част от лятото също в Слънчев бряг и Свети Влас. Брюнетката не спира да обикаля най- оборотните заведения в курорта. Както винаги, залага на любимия си леопардов десен, който вече не е на мода, но тя явно много си го харесва.

Актрисата Михаела Василева, известна като екранната Стела, се наслаждава на лятото по родното Черноморие. Тя е в компанията на гаджето си, с когото са заедно от доста време. Тя изглежда доста по- различно от героинята си в „София ден и нощ“, а и по характер е пълна нейна противоположност.

Михаела Василева с гаджето си

Горещата моделка Бояна Генова (Стефания), известна като малкото коте на Валери Божинов, се наслаждава на почивката си в компанията на сестра си. Двете са отседнали в хотел „Дюн“ в Слънчев бряг.

Бояна със сестра си

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мацките от „София ден и нощ“ нажежиха лятото със снимки по бански – ВИЖ ТУК:"

  1. how to get help in windows 10   17.07.2019 at 6:10

    Hi there, There’s no doubt that your web site may be
    having web browser compatibility problems. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has some overlapping issues.

    I merely wanted to provide you with a quick heads up!
    Apart from that, wonderful blog!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *