Мацка от „София ден и нощ“ навири голо д*пе! Не е за вярване с какво е украсено… СНИМКА:

Еротична снимка на една от най- горещите дами в „София ден и нощ“ взриви социалните мрежи! Красавица от реалити сериала зарадва загорелите фенове като им показа голото си дупе.

Задните части на моделката Бояна Генова обаче не бяха просто заголени, а украсени с безброй малки диаманти.

Какъв е бил поводът дупето на актуалната бръмчалка да блесне по този начин, само тя си знае. Ако се съди по това, че е снимана в домашна обстановка, навярно става въпрос за подарък от поредния й богат любовник.

Бояна стана известна като „малкото коте“ на Валери Божинов, след като на бял свят се появи чат, в който той си я поръчва в Сърбия. Тя пък заяви, че му била гадже за кратко, но после си останали само приятели.

През последните няколко месеца красавицата Бояна стана част от екипа на хитовата поредица „София ден и нощ“. Тя успя да се задържи в сериала, като първо гадже на Марио, а после на Митака. Говореше се, че екранната й любов с героя на Кристиян Кирилов, се пренесла и в живота. Но към момента двамата вече не са заедно.

Бояна с колегата си Кристиян Кирилов

Засега Бояна Генова остава в сериала, след като успя да се наложи, въпреки убийствената конкуренция между красавиците, които го налазиха.

Извън работата си за „София ден и нощ“, горещата блондинка се изявява като моделка. Тя има едно участие и в еротичния конкурс „Мис Плеймейт“, но в годината, когато печели бившето гадже на Криско – Ася Капчикова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *