Ето кой спечели „Вип Брадър“ 2017:

Най- скандалджийският и агресивен сезон на  „Вип Брадър“ 2017 г. има своя голям победител и това е Тото.

Едва ли има някой изненадан. Рапърът от Скандау беше спряган за първенец на шоуто още от самото му начало. Тото започна силно участието си във формата, въпреки че не беше познат на телевизионната аудитория. После, след като Биг Брадър го скастри, че е излъгал на кастинга за приятелката си, се покри. Седмици наред избягваше конфликти. Предпочиташе да спи и да избягва съквартирантите си.

После, от номинациите очи в очи се ориентира, че е прекалил със седянката и се активизира. Нестихващите скандали между шеф Петров и жените в къщата се оказаха много удобна почва за доказване на мъжествеността. Тото взе наистина присърце проблема със злия готвач. На няколко пъти дори щеше да го ступа от бой. А накрая… му се извини! Разкая се за справедливия си гняв и пак потъна в миманса. Ако беше истинки бунтар, като какъвто се опита да се покаже, нямаше да се извинява. Но, уви, явно не е.

Та, на 10 ноември, отново си избрахме фалшив бунтар за герой. Или пък ни го избраха?

На второ място се класира естрадната легенда Маргарита Хранова. Тя успя да се държи на ниво през целия сезон, което със сигурност й е коствало огромно усилие. Не обиди никого. Не се правеше на примадона. Не се оплака нито веднъж от здравословен проблем или дискомфорт.  Намесваше се винаги на място и само ако е необходимо. Приятният й характер я превърна в един от най- обичаните съквартиранти.

Но има ли значение, че не е победила в едно риалити шоу? Тя наистина е „Любима звезда на България“, при това над 30 години! Вечният й хит „Оставаме“ се пее с цяло гърло от представители на няколко поколения? А някой сеща ли се за песен на Скандау?

На трето място успя да се класира дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз. На излизане от къщата тя си пожела след една година да е омъжена и да има дете. Моделиерката направи запомнящо се участие, но прекаляването с пиар акциите, паник атаките и егоизмът дойдоха в повече на зрителите. Накрая Мегз се опита да покаже човешкото си лице, но не беше достатъчно да заличи предишните й изцепки.

Първи от надпреварата отпаднаха Джулиана Гани и Александра Богданска, които се класираха съответно на пето и четвърто място. Тук нямаше никаква изненада, тъй като беше ясно, че двете красавици нямат шансове за челната тройка. И двете успяха да променят коренно мнението на хората за себе си, но пък и не показаха кой знае колко характер в шоуто.

Джулиана Гани показа, че има добро сърце и че не е глупава, но също че е клюкарка и интригантка. Алекс Богданска влезе като фаталната жена, а си излезе като примерна съпруга. Но не успя да разгърне характера си, тъй като потъна в любовната история с Даниел Петканов и всичко свързано с нея, се въртеше около това. Освен това, много от зрителите останаха с усещането, че двамата са се сдобрили преди предаването и са уговорили всичко предварително.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ето кой спечели „Вип Брадър“ 2017:"

  1. a web hosting   28.08.2021 at 18:16

    When someone writes an article he/she retains the plan of a user in his/her mind that how a user can understand it.
    Thus that’s why this article is perfect. Thanks!

    Отговор
  2. tinyurl.com   31.08.2021 at 23:48

    Hello, yes this article is in fact fastidious and I have learned lot of things
    from it regarding blogging. thanks.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *