Еркан Петтекая („Твоят мой живот“): Алкохолът съсипа здравето ми!

erkan-pettekaia

През декември Еркан Петтекая („Дила“, „Времето лети“, „Твоят мой живот“) ще навърши 44 години и би следвало да е в цветущо здраве.

Актьорът обаче има доста здравословни проблеми, заради които често му се налага да обикаля по болници и да лекува. Самият Еркан обяснява разклатеното си здраве със своите пороци от миналото. Актьорът признава, че алкохолът е нанесъл тежки вреди на организма му. На екранния Джихан и досега му е трудно да се справи с последствията.

„Силно казано е, че съм развалина, но имам своите болежки. Налагало се е да лягам дори за операции. Когато не се чувствам добре, пия хапчета тайно от близките си, за да не ги тревожа“, споделял е преди време известният актьор.

Семейството на актьора
Семейството на актьора

Днес Еркан Петтекая е съпруг за пример, но в миналото си е имал доста проблеми с жените. Дори често им е посягал, разкрива самият актьор преди време в турско тв шоу.

По време на снимките на „Дила“ бил закъсал много с алкохола. Съпругата му обаче го спасила от опасният порок. Джихан от „Твоят мой живот“ дава мило и драго за семейството си. Често казва, че без съпругата си никога нямало да бъде толкова успешен. Не крие обаче, че двамата са имали и много трудни моменти. Преди десет години дори искали да се разведат.

Причина за крайното решение била болезнената ревност на съпругата му. „Беше страшно – щом погледнех към някоя друга дама, отнесях скандал. Тогава бях на 33 и се замислих дали да не се отърва веднъж завинаги от брачните окови. Съпругата му обаче успява да преодолее проблема си с ревността и успяват да запазят семейството си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Еркан Петтекая („Твоят мой живот“): Алкохолът съсипа здравето ми!"

  1. plenty of fish dating site   14.08.2019 at 8:26

    I do accept as true with all of the ideas you’ve offered for your post.
    They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are too brief for novices.
    Could you please prolong them a little from subsequent time?
    Thank you for the post.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *