Шеф Манчев насмете Дара: Иде ми да взема чука за месо и да те ударя по главата!

Дара лъжицаМладата певица Дара успешно замести Мегз в „Черешката на тортата“. И за нула време се превърна в един от най-коментираните участници.

Самочувствието на 18-годишната варненка е толкова високо, че около нея всички престъпват на пръсти и се чудят каква щуротия ще измисли. Дара е едновременно самовлюбена и ужасно инфантилна. Младата певица обаче си мисли, че в буйният и непокорен характер се крие чарът й.

Но така изнерви всички в шоуто, а самият шеф Манчев изрева: „Иде ми да взема чука за месо и да те ударя с него по главата!“ Това се случи, когато тя начука пилешките филета с такава страст и спортна злоба, че ги направи прозрачни и тук-там на кайма. А след това изрази искрено учудване, че никой не иска да й яде основното ястие.

Дара лигавенеНаистина демонстрациите на малката дойдоха малко в повече на всички. Тя се люлее на люлки, пуска се по пързалки, вири си краката във въздуха, вози се на пазарската количка в магазина, провиква се на минувачите: „искаш ли праскова“, удря се в гърдите колко е известна и велика, колко фенове има, как зарязва гаджетата си направо по телефона. Ама не сме в детска градина, мърмореше Манчев, но кой ли пък го слуша.

Дара количкаДара подхвърли три ножа на пет човека, понеже нямала повече и се наложи двама да делят един, поднесе салата с косъм вътре и най-демонстративно го извади пред шашнатите гости. Замрази си десерта така, че после се наложи всички да го чукат, блъскат с лъжиците, ровят и да използват сила, за да го опитат.

В същото време девойчето чуруликаше: Нали съм страхотна готвачка, няма сега заради един косъм или два ножа да ми намалите оценките?

От хвалбите на певицата стана ясно, че България е тясна за таланта й, че мечтае да учи актьорско майсторство в Ел Ей, или поне да се подвизава на Бродуей, че няма да запише консерваторията, тъй като никой не можел да я научи на нещо  повече от това, което тя вече знае, че е търсена и обичана, че мъжете ще си изпотрошат краката за нея, но тя нямала време да им обърне внимание, защото имала по-важна работа – да пее по клубове.

Дара разчекнатаКато започна една връзка, аз обсебвам човека до себе си, искам винаги да е до мен и да ми дава всичко. А сега нямам време да си хабя чувствата по никого, заяви самодоволно тя.

Простете й, тя просто още е дете, каза майчински Маги Бедер.

А Манчев вдигна кръвно от нескопосаната вечеря.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Шеф Манчев насмете Дара: Иде ми да взема чука за месо и да те ударя по главата!"

  1. Костова   24.06.2017 at 11:13

    То е видно с просто око, че беше надрусана до козирката с наркотици! Зениците и бяха разширени през цялото време и не спираше да говори и се държи неадекватно!
    Според мен, от употребата на много наркотици, и то не от сега, вече страда от Биполярно разстройство също като т.н. Денди, изразяващо се в „мегаломания“.
    Не се знае, още колко дълго ще продължи кариерата и.

    Отговор
  2. 1   30.11.2022 at 16:57

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *